«LISOD online»: ефір до Міжнародного дня боротьби с раком грудей

Це був незвичайний ефір. Напередодні Міжнародного дня боротьби з раком молочної залози в онлайн-консультації взяли участь відразу три провідних фахівця Центру сучасної мамології LISOD: керівник Центру Андрій Жигулін, клінічний онколог Цві Бернштейн, лікар-рентгенолог Дар'я Вінницька. Відповісти на питання і, головне, ще і ще раз нагадати і жінкам, і чоловікам, що увага до себе рятує життя, — було основною метою прямої трансляції 14 жовтня.

У разі раку молочної залози це не високі слова, а пряме керівництво до дії, яке прозвучало у відповідях професіоналів. Лікарі пояснили кому, в якому віці і яке обстеження проходити, щоб не пропустити грізне захворювання. Доктора розповіли про безпечні і естетичні методи операцій, про реконструктивну та пластичну хірургію грудей; прокоментували і дали рекомендації щодо подальшого ходу лікування багатьом пацієнткам. Ряд питань стосувався реабілітації після закінчення лікування. Фахівці заспокоїли і порадували жінок: «Не вірте міфам. Займатися фізкультурою не тільки можна, а й потрібно. Косметичні процедури, масаж? На здоров'я! Аби ви були спокійні і впевнені в собі ».

8-й ефір проекту «LISOD онлайн» відбувся. До сотен українців і жителів інших країн приєдналося ще багато людей, які отримали відповіді на хвилюючі питання.

Слухайте, дивіться і будьте здорові: https://goo.gl/SNZ92f

Щоб записатися на прийом в LISOD, зверніться за безкоштовним телефоном 0-800-500-110. Консультанти вас докладно поінформують і запишуть на прийом до фахівця.

Інші новини