«LISOD онлайн» — не пропустіть

29 липня LISOD знову виходить в прямий ефір. З 12:00 до 14:00 у вас є унікальний шанс поставити фахівцю зі світовим ім'ям питання про профілактику раку, новітні методи його діагностики та лікування. Вперше разом із постійним експертом проекту, видатним клінічним онкологом Андрієм Сауловим, виступить один з найвідоміших ізраїльських онкологів, автор медичних підручників і відкриттів, які посіли провідне місце в практиці онкологів усього світу, професор Авраам Кутен.

• Чи можна уникнути раку?

• Як онкологи навчили власний імунітет людини боротися з пухлиною?

• Яким чином таргетній терапії вдається вражати рак і не завдавати шкоди здоровим органам?

• Чи є оптимальним призначене вам лікування?

Заходьте 29 липня на сайт LISOD або на нашу сторінку в Facebook , спілкуйтеся з фахівцями в режимі онлайн на важливі для вас теми. Посилання на трансляцію: https://www.youtube.com/watch?v=SuFa1PfUVrw&feature=youtu.be

Вже півроку клінічні онкологи, онкогінекологи, хірурги, мамологи та інші фахівці LISOD відповідають в прямому ефірі на запитання глядачів з різних міст України та навіть з різних країн. Понад 400 глядачів вже отримали онлайн-консультацію, не пропустіть чудову можливість і ви!

Важливо! Лікарі LISOD готові відповісти на всі запитання і внести ясність у ваші подальші дії. Однак дистанційно неможливо вилікувати жодне захворювання. Рекомендувати тактику лікування, коментувати коректність призначених процедур або препаратів лікар може тільки після огляду і ознайомлення з усіма медичними документами.

Щоб записатися на прийом в LISOD, зверніться за безкоштовним телефоном

 0-800-500-110. Консультанти вас докладно поінформують і запишуть на прийом до фахівця.

Інші новини