«Картинна галерея» в LISOD

Радість одужання — в кожній картині

У жовтні 2016 року, в рамках соціального проекту «Раку Стоп», в галереї Spivakovska ART: EGO відбулася однойменна виставка, приурочена Дню боротьби з раком молочної залози. Організаторами проекту були Лікарня ізраїльської онкології LISOD і бізнес-леді, галерист Ліка Співаковська. Виставлені картини створювалися пацієнтками Лікарні ізраїльської онкології LISOD під час художніх майстер-класів на базі галереї.

І ось через два роки ці картини стали визначною пам'яткою Лікарні LISOD — тепер кожен відвідувач може помилуватися яскравими, барвистими полотнами. Кожен мазок — це емоції, які відчуває жінка після перемоги над раком, або після усвідомлення того, що рак не вирок.

«Наші улюблені пацієнти відобразили радість одужання у своїх картинах, а ми в LISOD їх із задоволенням розмістили в поліклініці. Дуже мотивує тих, хто зараз перебуває в процесі діагностики і лікування. Впевнена, експозиція буде розширюватися. Здоров’я всім, а ми — завжди поруч», — написала на своїй сторінці в ФБ головний лікар Лікарні LISOD Алла Вінницька.

«Життя», «Відродження», «Між небом і землею», «Якщо є Навіщо жити — можна винести будь-яке Як», «Сьогодні я закохана в світ. Без будь-якої на те причини. Крім тієї, що це приголомшливо — бути живим» — такі філософські назви художніх творів говорять самі за себе і мимоволі змушують замислитися над сенсом життя...

«Картинна галерея» в LISOD,фотогалерея (6 фото)

Інші новини