Запрошуємо на консультацію!

Чи потрібна Вам консультація ведучого спеціаліста по лапораскопічним операціям?


ТАК— якщо вам рекомендовано операцію, і ви хочете переконатися в правильності призначень, дізнатися думку провідного європейського фахівця.

ТАК — якщо ви хочете розібратися з перевагами і можливостями сучасного хірургічного лікування вашої хвороби лапароскопічним методом.

ТАК — якщо ви хочете пройти хірургічне лікування без болю, ускладнень і крововтрати, швидко відновитися після операції і повернутися до активного способу життя.

Сергій Байдо — відомий в Європі і в світі лікар, провідний хірург LISOD, висококласний фахівець з операцій без розрізів, лідер лапароскопічної хірургії. Виконує малотравматичні операції, унікальні не тільки для України, але для більшості країн світу. Цілий ряд операцій провів вперше в Україні. Зокрема, операції при раку шлунка, які Сергій Байдо виконує рутинно, — рідкість в Європі (стали стандартом тільки в Японії, в Південній Кореї і в LISOD). Блискуче проводить виняткові за складністю, об'ємні хірургічні втручання: операції при раку стравоходу, при гінекологічному раку, при раку нирки, сечового міхура, печінки, підшлункової залози.

Запишіться на прийом:

0 (800) 500 110, +38 (044) 277 8 277

+38 (044) 520 94 01 (факс), 0 (800) 50 51 58

Інші новини