Запрошуємо колег!

LISOD — один із базових центрів BRESO, де молоді хірурги мають змогу вивчати сучасні стандарти лікування раку молочної залози в рамках мультидисциплінарного підходу. Тож лікарня завжди радо зустрічає гостей-колег, щоб поділитися з ними важливими знаннями та нюансами лікування.

Запрошуємо хірургів-онкологів та пластичних хірургів стати учасниками авторського курсу керівника Центру мамології LISOD Андрія Жигуліна «Онкопластична та реконструктивна хірургія в рамках мультидисциплінарного лікування раку молочної залози». Навчання буде проводитись у співпраці з OncoHub Ukraine.

З 8 до 19 квітня слухачі курсу будуть вивчати теоретичні та практичні аспекти сучасної онкопластичної та реконструктивної хірургії, а також комплексного лікування РМЗ з точки зору онкопластичного хірурга. Розберуться з оптимальними принципами діагностики та комплексного лікування РМЗ, зрозуміють класифікацію та основні типи хірургічних втручань та периоперативного ведення пацієнток, побачать їх в операційній та щоденній клінічній практиці і будуть готові до їх впровадження на своїх робочих місцях.

Реєструйтеся, щоб змінити уявлення про онкопластичну і реконструктивну хірургію в комплексному лікуванні раку грудей! Отримайте знання, що дозволять досягти найкращих естетичних і лікувальних результатів!

Реєстрацію на курс здійснює портал OncoHub.

Інші новини