Відділення онкогематології LISOD

Це найточніша діагностика, сучасні протоколи лікування, новітні ефективні препарати, потужна променева терапія. 

Але, без сумніву, головною нашою перевагою є злагоджена команда досвідчених лікарів. Кожен із них — справжній експерт, а разом вони — потужна сила, здатна досягти неймовірних результатів у допомозі людям. Робота — це їхня пристрасть, їх веде вперед бажання вдосконалюватися і прагнення вже сьогодні змінити медицину на краще.

Знайомтеся!

Професор Моше Міттельман — керівник напрямку онкогематології LISOD. Відомий у світі онкогематолог, лікар і науковець із 40-річним стажем. Президент Ізраїльського товариства гематології та трансфузіології, гематолог Медичного центру ім. Сураскі (Лікарня Іхілов, Тель-Авів, Ізраїль) та Медичного факультету ім. Саклера (Тель-Авівський університет). Професор здобув міжнародний авторитет завдяки надзвичайно високим показникам успішного лікування множинних мієлом, мієлодиспластичного синдрому та інших захворювань крові та лімфатичної системи. Професор Міттельман супроводжує лікування кожного пацієнта відділення онкогематології LISOD.

Вікторія Косінова — завідувачка відділення онкогематології, онкогематолог, хіміотерапевт, кандидат медичних наук, експерт із застосування сучасних препаратів для лікування онкологічних та онкогематологічних захворювань, зокрема таргетної та імунотерапії. Спеціалізується на лікуванні лімфо- та мієлопроліферативних захворювань, мієлодиспластичного синдрому, множинної мієломи та інших онкогематологічних хвороб.

Професор Ірина Дягіль — онкогематолог, доктор медичних наук, заслужений лікар України. Визнаний авторитет у напрямку клінічної та експериментальної гематології. Під керівництвом Ірини Сергіївни в Україні запроваджена сучасна програма діагностики та лікування пацієнтів із хронічним мієлолейкозом. Член Європейської лейкемічної мережі (ELNet) з питань діагностики та лікування хронічного мієлолейкозу.

Анжела Товстоган — онкогематолог, лікар вищої категорії, володіє новітніми методами діагностики та лікування онкогематологічних захворювань. Фахівець із понад 25-річним стажем, що прагне знайти найефективніше лікування для кожного пацієнта.

Важливо те, що у LISOD застосовують командний підхід, і кожним пацієнтом опікуються багато лікарів. План лікування складає мультидисциплінарний консиліум, враховуються особливості конкретної хвороби, вік пацієнта, загальний стан його здоров’я. Разом фахівці визначають методи лікування, що будуть найбільш ефективними у конкретному випадку.

Запишіться на консультацію:
0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;
+38-044-277-8-277 — щодня з 8.00 до 20.00.

Інші новини