Всесвітньо відомі експерти представлять останні досягнення в лікуванні раку молочної залози — запрошуємо колег взяти участь у III Українській мамологічній конференції

1 – 2 квітня 2016 року в Києві відбудеться ІІІ Українська мамологічна конференція «Сучасні підходи в діагностиці та лікуванні раку молочної залози». У заході візьмуть участь світові експерти в області онкопластичної та реконструктивної хірургії молочних залоз, клінічної та радіаційної онкології.

На форумі будуть детально висвітлюватися актуальні питання ведення пацієнток із раком грудей, в тому числі проблеми хірургічної онкомаммологіі в контексті онкопластичною хірургії. Також будуть представлені відеопрезентації онкопластичних і реконструктивних операцій з можливістю їх обговорення за участі експертів.

Основні доповідачі: лідери сучасної європейської онкопластичною хірургії Мауріціо Нава (Мілан) і Махді Резаї (Дюссельдорф); один з лідерів європейської реконструктивної хірургії раку молочної залози Крістоф Андре (Дюссельдорф); один з провідних фахівців в галузі сучасної радіотерапії Гірт Ван Тіенховен (Голландія); провідний клінічний онколог Нава Даніелі-Зигельман (Тель-Авів) та інші відомі зарубіжні та українські фахівці.

Особливий гість конференції — президент Європейської та Британської спільнот хірургічної онкології професор Рікардо Аудісіо.

Питання і теми конференції

• Мультидисциплінарний підхід в діагностиці, лікуванні та реабілітації хворих з РМЗ.
• Особливості лікування РМЗ у пацієнток у віці до 40 років: хіміотерапія, радіотерапія і хірургія.
• Останні новини в радіотерапії РМЗ.
• Сучасні підходи до онкопластичної хірургії РМЗ, алгоритми і клінічні розбори.
• Доброякісні захворювання молочної залози — онкологічні та хірургічні аспекти.
• Сучасні підходи до мастектомії, одномоментним і відстроченим реконструкціям молочної залози; ліпографтінг в хірургії молочної залози.
• Ускладнення в хірургії молочної залози, профілактика та лікування.
• Принципи організації надання допомоги з РМЗ в різних країнах, принципи підготовки хірургів-маммологів в Європі.
• Досвід колег в лікуванні РМЗ.
• Відеопрезентації операцій з коментарями авторів та експертів.

Запрошуємо всіх, хто займається лікуванням раку молочної залози, взяти участь у роботі конференції. Також запрошуємо колег суміжних спеціальностей — хіміотерапевтів, радиотерапевтів, реабілітологів, медичних психологів. Участь у традиційному київському міжнародному форумі — це особливий шанс отримати з перших вуст найсвіжішу і найактуальнішу інформацію про новини в онкомамологіі.

Конференція пройде в готелі Русь за адресою: Київ, вул. Госпітальна 4. Вас очікує комфортна обстановка, фуршет із різноманітним частуванням, дружнє, відкрите спілкування.

Детальна інформація, повний список доповідачів та програма — на сайті конференції.

Заявки на доповіді та відеопрезентації операцій приймаються до 31.01.16. Реєстрація доповідачів обов'язкова.

Медична та наукова частина: контактна особа — керівник Центру сучасної мамології лікарні LISOD Андрій Жигулін: +38 (044) 520-94-05; +38 (050) 334-23-64; [email protected]

Реєстрація учасників: www.oncoplastic-surgery.com.ua

Контактна особа — Наталія Карпова: +38 (050) 351-38-01, [email protected]

Інші новини