URO-2019: симбіоз корисного і приємного

Напевно, коли мова йде про конференцію, в уяві одразу постає картинка: учасники в ділових костюмах, виступи за трибуною, поважний президіум… Звісно, найчастіше буває і так. Та іноді серйозні заходи виходять за межі «стандартів», і програма містить несподівані елементи.

Вважаємо, що онкологу, хіріргу-урологу LISOD Сергію Приндюку пощастило: на конференції «Урологія, андрологія, нефрологія 2019», що відбулася у Харкові, знайшовся час не лише для наукової частини, але й для спортивних розваг. І це справді було яскраво й неперевершено — відбувся справжній чемпіонат з футболу серед урологів України! «Це було неймовірно та емоційно!» — поділився враженнями Сергій Іванович. Команда з Києва, до якої увійшов наш лікар, у підсумку посіла друге місце, поступившися фахівцям зі Львова.

А після такого насиченого знайомства слухати доповіді було набагато цікавіше! Сергій Приндюк представив колегам власні кейси: «Доповідь про наш досвід тримодальної терапіі в лікуванні раку сечового міхура зацікавила делегатів, отже, Лікарня ізраїльської онкології LISOD — в тренді! Цікаві доповіді, приємне спілкування, щира гостинність організаторів. Готуємося до наступної конференції-турніру!»

Як бачимо, лікарів можуть єднати не лише потяг до знань, але й жадоба перемоги. Тож хай щоденні перемоги у боротьбі з важкими хворобами даються легко. І хай рахунок у цьому двобої завжди буде на користь пацієнта!


URO-2019: симбіоз корисного і приємного,фотогалерея (7 фото)

Інші новини