Ургентна допомога в LISOD під час карантину

В умовах світової пандемії всі лікарні нашої країни змушені призупинити планові операції і госпіталізації.  Це не стосується закладів онкологічного профілю, адже їхні пацієнти часто потребують невідкладного лікування. Так спеціалісти LISOD, попри карантин, надають своїм пацієнтам медичні послуги у повному обсязі. Здійснюється консультаційний прийом клінічних онкологів, проводяться діагностичні та лікувальні процедури, оперативні втручання. 

Майже за місяць карантину  хірургічною бригадою нашої лікарні на чолі з заступником головного лікаря з хірургічної роботи, онкологом, хірургом Сергієм Байдо  було проведено 122 операції. Крім того  ми готові прийняти кожного, кому необхідне хірургічне втручання з приводу онклогічного захворювання і кому його лікувальний  заклад  відмовив чи порадив перенести операцію на невизначений термін, з причин, пов’язаних із коронавірусним карантином. 

А що робити людям, яким необхідна неонкологічна операція? Скажімо, видалення того ж апендиксу, грижі тощо? Під час  пандемії ніхто не знає напевне, куди можна звернутися і хто не відмовить. Не лише пересічні громадяни, а й  багато лікарів не уявляють, як вийти з цієї ситуації без втрат для пацієнтів.

Розуміючи це, хірурги LISOD готові прийняти кожного, хто звернеться до нас за допомогою!

У лікарні проводяться всі види неонкологічних операцій. Усі хірургічні втручання на органах черевної порожнини відбуваються лапароскопічним методом. Вартість таких операцій не відрізняється від більшості інших приватних медичних закладів м. Києва.  Основною перевагою хірургії одного дня є те, що фактично людина зранку прибуває до лікарні, за один день оперується і, залежно від  складності операції, вже ввечері чи наступного дня може повернутися додому. Крім того, вона не контактує з іншими пацієнтами, що є дуже важливим в умовах карантину. 

В LISOD швидко й комфортно можна видалити жовчний міхур, апендикс, зробити резекцію яєчника, герніопластику пахової грижі, а також провести діагностичну лапароскопію або усунути діафрагмальну грижу.

Важливо й те, що в LISOD запроваджений суворий санітарно-протиепідемічний режим: проводиться комплекс організаційних, санітарно-профілактичних, гігієнічних та протиепідемічних заходів. Для наших пацієнтів безпосередньої загрози зараження небезпечним коронавірусом у лікарні немає.

А найголовніше — ви опинитеся в руках найкращих хірургів, відомих не лише  в Україні, але й далеко за її межами!

Детальну інформацію можна отримати в Контакт-центрі LISOD за телефоном:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

+38-044-277-8-277 — щодня з 8.00 до 20.00.

 

 

 

Інші новини