Уретероскопія в LISOD

Уретероскопія — сучасний ефективний метод діагностики і лікування захворювань сечоводів, який успішно застосовується в Лікарні ізраїльської онкології LISOD

Ця процедура проводиться як пацієнтам із онкологічними захворюваннями: виконується виявлення і біопсія пухлин сечоводу, діагностуються уротеліальні пухлини миски, так і хворим із неонкологічними патологіями — здійснюється лікування сечокам'яної хвороби (видалення або дроблення каменів у середній або нижній частині сечоводу), а також корекція анатомічних аномалій (стриктур сечоводу, обструкцій міхурово-сечовідного сегмента і рефлюксу). У разі сечокам'яної хвороби таку процедуру виконують пацієнтам із розміром конкремента в сечоводі до 1 см, при неможливості виконати дистанційне дроблення каменів.

Дослідження сечоводу і видалення каменів проводиться за допомогою уретероскопа — жорсткого або гнучкого інструменту, який вводять у сечовід або ниркову миску (при необхідності) через сечовипускальний канал і сечовий міхур. До уретероскопу приєднана невелика камера, що дає можливість лікарям контролювати те, що відбувається під час процедури, на моніторі.

Якщо розмір каменю дозволяє витягнути його щипцями, то виконується захоплення і видалення конкремента. Також під час процедури можна провести дроблення каменя (літотрипсію) із подальшим його видаленням. Інструменти підводяться до каменя через уретероскоп. У процесі визначення точного розміщення каменів проводиться комплексне дослідження сечоводу. Це дозволяє виявити й інші патологічні процеси.

Всі маніпуляції проводяться під візуальним контролем — це сприяє точним і безпечним діям фахівців. Операція може виконуватися під загальною або регіонарною анестезією. Процедура проводиться без єдиного розрізу.

План лікування складається індивідуально після консультації з онкоурологом.

Записатися на діагностику або консультацію можна за тел .:

0 (800) 500-110 — безкоштовно по Україні;

+38 (044) 277-8-277 — щодня з 09:00 до 20:00.

Інші новини