У всьому розберемося разом!

Остання субота березня була по-справжньому спекотною: в ефір «LISOD-онлайн» надійшла величезна кількість питань від пацієнтів!

Клінічний онколог Лікарні ізраїльської онкології LISOD, хіміотерапевт, гематолог Андрій Саулов розповідав про ефективність хіміо- та радіотерапії, сучасні препарати, профілактику та симптоми онкологічних захворювань, лікування метастатичної хвороби.

 

Провідний хірург у країнах Європи і СНД, онколог, заступник головного лікаря LISOD з хірургічної роботи Сергій Байдо вів мову про оперативне лікування раку і доброякісних патологій. Його відповіді розкривали переваги і можливості лапароскопічних втручань, підказували правильну тактику дій при необхідності застосування хірургії.

 

Звичайно, можливості онлайн-консультації обмежені, адже лікар не може оглянути пацієнта, вивчити виписки і побачити результати діагностики. Лікарі намагаються максимально роз'яснити, що робити в разі онкологічного діагнозу. І якщо виникають подальші питання, можна звернутися в LISOD для отримання консультації клінічного онколога.

 

Запис випуску LISOD-онлайн можна подивитися за посиланням:

https://www.youtube.com/watch?v=yPYpyyUCjPA&feature=youtu.be

 

Запишіться на консультацію в LISOD:

0-800-500-110 - безкоштовно по Україні;

+38 (044) 277-8-277 - щодня з 9.00 до 20.00.

Інші новини