У фокусі — здоров’я чоловіків

В усі часи вуса для чоловіків були ознакою мужності й зрілості. Та протягом останніх десятиліть, особливо восени, це ще й символ-нагадування про небезпеку раку передміхурової залози — одного з найбільш поширених онкологічних захворювань серед сильної статі. Це можливість привернути увагу до серйозної теми і заклик не бути байдужим до власного здоров’я.

Учора в Києві розпочалася вже традиційна для листопада подія — Науково-практична конференція з онкоурології «Мовембер-2019», присвячена міжнародному проекту боротьби з раком простати «Вусатий листопад». Цього року захід проходить вдев’яте, серед організаторів — Спілка онкоурологів України, Національний інститут раку, Центр сучасної урології. Учасником конференції став хірург-уролог LISOD Сергій Приндюк.

 Мета організаторів — поділитися актуальною інформацією щодо скринінгу, ранньої діагностики та профілактики онкоурологічних захворювань; окреслити останні оновлення та протиріччя в онкоурології, а також обговорити вибір тактики лікування складних клінічних випадків з провідними фахівцями.

 «Movember у розпалі! Надзвичайно символічно закінчується листопад — місяць обізнаності населення про рак передміхурової залози — продуктивною науково-практичною конференцією з онкоурологіі, організованою Спілкою онкоурологів України. Цікаві доповіді, жваве обговорення, плідні дискусії та зустрічі з друзями й колегами», — поділився враженнями Сергій Іванович.

 І хоч цьогорічний «Вусопад» добігає кінця, турбота про власне здоров’я закінчуватись не повинна! Якщо у вас є питання до уролога, зверніться до Лікарні ізраїльської онкології LISOD. Кандидат медичних наук Сергій Приндюк є одним із провідних фахівців України у напрямку діагностики й лікування органів сечовивідної системи.

 Записатися на консультацію можна за телефоном:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

+38-044-277-8-277 — щодня з 8.00 до 20.00.

 

 

 

 

У фокусі — здоров’я чоловіків,фотогалерея (2 фото)

Інші новини