Центр лапароскопічної хірургії LISOD. Професійність. Турбота. Безпека

Бувають ситуації, коли операцію потрібно проводити невідкладно. І навіть якщо втручання не термінове - навряд чи варто місяцями переносити його дату.

Лікарня LISOD працює, щоб кожен пацієнт отримав своєчасне лікування! Наше хірургічне відділення проводить операції при багатьох захворюваннях. Тож якщо вам рекомендована хірургія – не гайте час, а звертайтеся до наших фахівців.

Переваги для наших пацієнтів:

  • Лапароскопічні операції будь-якої складності як при онкологічних хворобах, так і при доброякісних патологіях. При таких втручаннях максимально скорочується післяопераційний період, пацієнти швидко відновлюються і повертаються до звичного життя.
  • Лікарня розташована у селищі Плюти на Київщині – доволі далеко від безпосередніх бойових дій. У нас затишно і спокійно.
  • Лікарі та медсестри перебувають в лікарні цілодобово. Це означає, що в будь-який час поруч буде команда, що надасть весь необхідний обсяг допомоги. 
  • Адміністратори на зв'язку 24 години на добу. Вони беруть на себе всі організаційні питання.
  • Якщо у вас немає можливості самостійно доїхати до лікарні, ми організуємо трансфер по Київській області. Ця послуга безкоштовна.
  • Дуже важливо те, що ціни на період воєнного стану значно знижені. Частина прибутку перераховується до Благодійного фонду «Повернись живим».
  • І головне. Наша команда  проводить унікальні втручання, і ми цим справді пишаємося. Наші фахівці роблять те, що інші вважають неможливим. Спокійно, впевнено, якісно і з думкою про здоров'я пацієнта. Ми залишаємося поруч, щоб допомогти кожній людині, яка цього потребує.

Запишіться на консультацію вже сьогодні:

0-800-500-110, дзвінки по Україні безкоштовні.

Інші новини