Що коронавірус зробив для онкопацієнтів, які лікувались за кордоном?

COVID-19 змінив не тільки плани окремих людей, але й вплинув на життя цілих країн. Через поширення хвороби зачинені кордони і скасовані авіарейси. Пацієнти, що саме зараз мали б проходити лікування в іноземних клініках, залишаються вдома і не знають, як бути далі. Та рак — не чекатиме кінця карантину, і з кожним днем без життєво важливих процедур ризики зростають.

Лікарі LISOD розуміють стурбованість людей із онкозахворюваннями та їхніх родин і роблять усе можливе, щоб пацієнти безперешкодно отримали потрібне їм лікування. Саме зараз ми хочемо сказати кожному з вас — не опускайте руки. Розпочате за кордоном лікування можна продовжити в Україні.

Лікарня ізраїльської онкології LISOD — це провідний та сучасний онкологічний центр, у якому є все необхідне для точної діагностики й ефективного лікування раку. LISOD працює в Україні вже понад 13 років і є членом Європейської організації із дослідження та лікування раку (EORTC), ми співпрацюємо з лікарями і медичними установами по всьому світу. У лікарні на постійній основі працюють ізраїльські клінічні онкологи, які мають величезний досвід, популярність і авторитет у світі. В одній команді з ізраїльськими лікарями — українські фахівці найвищої кваліфікації, що пройшли стажування в провідних клініках Ізраїлю, Західної Європи, США.

Пацієнт, що проходив лікування за кордоном, може звернутися до наших онкологів на консультацію. Кожна клінічна ситуація обговорюється консиліумом лікарів LISOD, що дає можливість визначити правильну тактику лікування пацієнта. Ми маємо можливість і бажання запросити до участі в консиліумі за допомогою Skype іноземного фахівця, що безпосередньо раніше займався лікуванням конкретного пацієнта з України. Ми детально обговоримо з вашим онкологом ситуацію і визначимо подальші кроки в лікуванні. Хочемо підкреслити, що всі наші провідні лікарі чудово володіють англійською, тож проблем в комунікації і координації дій однозначно не виникне.

Карантин не знімає потребу в лікуванні раку, але часто ускладнює його. Саме тому лікарня LISOD працює в штатному режимі, водночас дбаючи про безпеку кожного відвідувача. Проводяться заходи із запобігання поширенню COVID-19 і ретельно контролюється стан здоров’я персоналу та пацієнтів.

Ми готові проконсультувати вас вже найближчим часом. Ви можете бути впевненими в тому, що отримаєте в LISOD сучасну онкологічну допомогу за світовими протоколами. Це ваш шанс подолати хворобу, яка є не менш серйозним викликом людству, ніж коронавірус. Зберігайте спокій, запишіться на консультацію вже сьогодні і не дайте раку жодного шансу.

Детальну інформацію можна отримати в Контакт-центрі LISOD:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

+38-044-277-8-277 — щодня з 8.00 до 20.00.

Інші новини