Шановні колеги, запрошуємо вас взяти участь в науковій конференції

 Тема конференції: «Персоналізована таргетна терапія та імунотерапія раку: від фундаментальної науки до клінічного застосування».

Захід відбудеться 20 жовтня 2017р., В готелі «Hilton», м.Київ, бульвар Тараса Шевченка, 30.

Візьміть участь і скористайтеся винятковою можливістю - почути доповіді зірок світової онкології і отримати з перших вуст найновішу та найактуальнішу інформацію про інновації в лікуванні раку. Крім того, пропонуємо Вам заздалегідь підготувати і подати кейси з питаннями по конкретним клінічним випадкам, на які, в рамках програми конференції, відповість колегія міжнародних експертів (умови уточнюйте у координатора).

Спікерами конференції стануть:

· Професор Йосеф Ярден (Ізраїль). Відкриття професора Ярдена в молекулярної біології дозволили розробити нові препарати для таргетной терапії та імунотерапії, а також нові методи лікування. Багато в чому саме завдяки науковій діяльності Йосефа Ярдена Ізраїль став одним зі світових лідерів в лікуванні раку.

· Доктор Авів Пеер (Ізраїль), відомий ізраїльський фахівець в області імунотерапії і таргетной терапії при раку нирок, простати, сечового міхура.

· Доктор Мор Московітц (Ізраїль), один з провідних фахівців Ізраїлю в лікуванні раку легенів, автор досліджень в області торакальної онкології.

· Професор Алла Вінницька (Україна), головний лікар LISOD, відомий в Україні і в Європі онкогінеколог, доктор медичних наук, автор понад 200 наукових праць, співавтор понад 10 патентів.

· Професор Авраам Кутен (Ізраїль), один з найавторитетніших в Ізраїлі і світі експертів в області таргетной та імунотерапії.

· Доктор Цві Берштейн (Ізраїль), провідний клінічний онколог LISOD. Роботи д-ра Бернштейна включені в міжнародне керівництво «Принципи та практики радіаційної онкології».

· Доктор Вікторія Косінова (Україна), завідуюча відділенням хіміотерапії LISOD. Відомий в Україні онкогематолог, хіміотерапевт, автор наукових робіт.

Реєстрація учасників обов'язкова! Кількість місць обмежена!

З усіх питань звертайтеся: 050-351-38-01 (Наталія).

До зустрічі на заході!

Інші новини