Рак шийки матки — не психоматика. Лікуйтесь правильно

Днями мережу збурила шокуюча історія. Пацієнтка з ранньою стадією раку шийки матки (а на цій стадії захворювання виліковне майже на 100%) відмовилась від традиційного лікування. Натомість жінка звернулась до “фахівця”, що обіцяв вилікувати хворобу без застосування операції, променевої терапії та інших доказових методів.

І ось через три місяці — кровотеча. Хвороба прогресує. Проте пацієнтка й надалі схильна продовжувати свій небезпечний “експеримент”. А яким буде результат — здогадатися неважко. Це не одужання. На жаль.

Отож, сьогодні знову й знову хочемо нагадати:

  • Якщо йдеться про рак, а “спеціаліст” обіцяє вилікувати хворобу нетрадиційними методами, пам’ятайте: це не так працює. Вірніше, ЦЕ НЕ ПРАЦЮЄ ВЗАГАЛІ.
  • Психосоматика — не причина раку (а якщо ви чуєте протилежну думку, тікайте від такого “фахівця”. Це не лікар, а шарлатан).
  • Жодні психологічні фактори (стрес, образа, депресія, пригнічений стан, негативні емоції, незадоволеність собою) не спричиняють онкологічних захворювань.
  • Рак виникає через успадковані або набуті мутації в деяких генах. Унаслідок появи таких помилок тіло людини не може контролювати чи зупиняти поділ патологічних клітин.

І ще трохи про рак шийки матки (або чому це НЕ психосоматика):

  • Рак шийки матки — це онкологічне захворювання, яке спричиняється вірусом папіломи людини. Не страхом, не стресом, а вірусом!
  • Запобігти появі раку шийки матки просто: потрібно отримати щеплення від ВПЛ. Існують чіткі рекомендації щодо віку, оптимального для отримання вакцинації. А також уже накопичені значні докази її ефективності.
  • Рак шийки матки неможливо вилікувати нетрадиційними методами. Примочки, настоянки трав, пропрацювання кармічних боргів та образ, налаштування на позитив — ніщо із цього не вплине на хворобу. Пухлина ростиме далі, поширюватиметься тілом, ставатиме все агресивнішою.
  • Міжнародні протоколи лікування раку шийки матки довели свою ефективність у безлічі досліджень. Серед доказових методів — хірургія (у LISOD такі операції завжди проводяться лапароскопічно), променева терапія (дистанційна і брахітерапія з джерелом Іридію-192), а також медикаментозна терапія (включно із цілеспрямованими препаратами таргетної терапії).
  • Жінка має дуже високі шанси на одужання, особливо на ранніх стадіях хвороби. Відмова від лікування — це завжди втрата дорогоцінного часу!

Фахівці LISOD мають багаторічний досвід надання ефективної онкологічної допомоги. Тактику лікування для кожної пацієнтки визначає консиліум лікарів.  Застосовуються найсучасніші методи лікування раку шийки матки.

Не втрачайте час, звертайтеся на консультацію і розпочинайте шлях до перемоги над раком!

Запишіться на прийом:

0-800-500-110 — дзвінки по Україні безкоштовні;

+38-044-277-8-277.

Інші новини