Рак передміхурової залози. Маєте запитання до онкоуролога?

Листопад — це місяць, який вже традиційно присвячується боротьбі із раком передміхурової залози. З цієї нагоди найближчим часом відбудеться ефір LISOD-онлайн, у якому будемо розглядати питання, що стосуються цього захворювання.

Групи ризику. Скринінги. Симптоми. Раннє виявлення. Діагностика. Лікування раку передміхурової залози.

Маєте запитання до лікаря з цього приводу?

Тоді надсилайте їх нам — і отримайте відповідь у форматі відео!

Експерт ефіру

На запитання відповідатиме онколог, хірург-уролог, завідувач Центру сучасної урології LISOD, кандидат медичних наук Сергій Приндюк. Один із провідних українських лікарів, які займаються діагностикою та лікуванням захворювань урологічного напряму. Член Європейської асоціації урологів, Асоціації урологів України та Асоціації онкоурологів України. Постійний спікер найбільших урологічних конференцій України. Лікар не зупиняється на досягнутому, постійно розвивається і впроваджує в практику найсучасніші та найефективніші методи лікування.

Як взяти участь у випуску LISOD-онлайн?

Алгоритм дій:

1. Ви відправляєте нам запитання на електронну пошту [email protected] з поміткою “Запитання для LISOD-онлайн”. Це коротко описана ситуація (точний діагноз, вік пацієнта, основні етапи пройденого лікування та ін.). Уточніть, що саме вас цікавить.

2. Ми записуємо відео з відповідями лікаря на всі отримані запитання.

3. Ви дивитесь відео на фейсбук-сторінці LISOD і слухаєте рекомендації фахівця. Відстежуйте нові дописи сторінки, щоб не пропустити відео з ефіром.

Зверніть увагу!

До участі в ефірі приймаються запитання, що стосуються урологічних та онкоурологічних захворювань.

! Відповіді у проєкті LISOD-онлайн надаються безоплатно.

Запитання приймаємо протягом кількох найближчих днів!

Про LISOD-онлайн

Наш проєкт допомагає отримати інформацію пацієнтам із онкологічними хворобами та їхнім рідним. Експерт трансляції розгляне кожне запитання і окреслить, як потрібно діяти пацієнту для отримання найкращих результатів.

АЛЕ! З огляду на обмежену інформацію, яку отримує лікар в ефірі, надані під час трансляції рекомендації не є остаточними! Для врахування всіх нюансів захворювання і проведення клінічного огляду радимо завітати на особистий прийом до онкологів LISOD.

Наголошуємо: самолікування може бути небезпечним для здоров’я!

Скористайтеся нагодою проконсультуватися у одного з найкращих українських спеціалістів!

Інші новини