Провідні онкологи з Ізраїлю. Прийом українських пацієнтів

Провідні фахівці-онкологи із Ізраїлю продовжують консультувати в LISOD! Отримати рекомендації може будь-який український пацієнт.

Прийом спеціалістів проводиться онлайн, тож ще одна перевага — не потрібно витрачати час і гроші на дорогу. Ви залишаєтеся вдома і водночас спілкуєтеся з найдосвідченішими лікарями.

Клінічний онколог

Професор Авраам Кутен — один із найвідоміших фахівців із лікування раку не лише в Ізраїлі, а й у світі.

Клінічний онколог, променевий терапевт. Спеціаліст із лікування всіх видів раку (зокрема, рідкісних) за допомогою найсучасніших методів та препаратів.

Доктор протягом багатьох років очолював онкологічні департаменти Медичного центру Рамбам в Ізраїлі та Університету Брауна в США. Нині він голова Ізраїльської асоціації боротьби з раком, член виконавчої ради AROME. Дійсний член багатьох міжнародних онкологічних асоціацій, таких як EORTC, IMA, ISCORT, АSCО, ESMO. Також від моменту відкриття LISOD професор Кутен — керівник ради консультантів нашої лікарні, бере участь у консиліумах, впроваджує систему навчання для лікарів.

Доктор має величезний досвід успішного лікування пацієнтів. Навіть у складних клінічних випадках може знайти правильне рішення, дати експертний висновок щодо оптимальної тактики дій.

Онкогематолог

Професор Моше Міттельман — серед найкращих експертів світу в напрямку онкогематології. Експрезидент Ізраїльського товариства гематології та трансфузіології, гематолог Медичного центру ім. Сураскі (Лікарня Іхілов, Тель-Авів, Ізраїль) і Медичного факультету ім. Саклера в Тель-Авівському університеті.

Уже понад 40 років доктор займається дослідженнями і безпосереднім лікуванням пацієнтів із багатьма гематологічними патологіями, серед яких лейкози, лімфоми, мієлодиспластичний синдром, гемофілія та багато інших. Професор очолює напрямок онкогематології в лікарні LISOD і бере безпосередню участь у лікуванні кожного пацієнта онкогематологічного відділення.

Онлайн прийом

Онлайн-консультації із провідними ізраїльськими експертами-онкологами — це справді унікальна можливість для українських пацієнтів. Таким чином можна почути відповіді лікарів на найважливіші запитання, отримати рекомендації щодо дообстеження для встановлення точного діагнозу, дізнатися найкращу тактику лікування персонально для вашого конкретного випадку хвороби тощо.

Це шанс розпочати правильне доказове лікування — відповідно до рекомендацій міжнародних протоколів. Як в Ізраїлі, тільки в Україні.

Запланувати час і дату консультації, а також отримати більш детальну інформацію можна в Контакт-центрі LISOD:

0-800-500-110 — дзвінки по Україні безкоштовні;

+38-044-277-8-277.

Інші новини