Променева терапія. Роз’яснення експертів

Один із найголовніших методів лікування раку часто викликає у пацієнтів цілу хвилю запитань. Не варто намагатися розібратися з усім самостійно. Скористайтеся можливістю отримати відповіді від провідних експертів цього напрямку!

У травні вийде в ефір спеціальний випуск LISOD-онлайн, присвячений темі променевої терапії та сучасним тактикам променевого лікування. На ваші запитання відповідатимуть кращі з найкращих:

  • Доктор Марина Соколовська — променевий терапевт вищої категорії, радіолог вищої категорії, завідувачка відділення променевої терапії LISOD. Кандидат медичних наук, доцент.
  • Доктор Елі Сапір (Ізраїль) — фахівець із радіаційної онкології світового рівня. Голова Інституту радіаційної онкології при Університетській лікарні «Самсон Ассута Ашдод», голова Національної групи Ізраїлю з радіаційної онкології. Куратор відділення променевої терапії LISOD.

Зверніть увагу!

До участі в ефірі приймаються запитання, що стосуються тільки променевої терапії.

Про LISOD-онлайн

Наш проєкт допомагає отримати інформацію пацієнтам із онкологічними хворобами та їхнім рідним. Експерти трансляції розглядають кожне запитання і окреслюють, як потрібно діяти пацієнту для отримання найкращих результатів.

АЛЕ! З огляду на обмежену інформацію, яку отримують лікарі в ефірі, надані під час трансляції рекомендації не є остаточними! Для врахування всіх нюансів захворювання і проведення клінічного огляду радимо завітати на особистий прийом до онкологів LISOD.

Наголошуємо: самолікування може бути небезпечним для здоров’я!

Як взяти участь?

Надішліть нам своє запитання на електронну пошту [email protected] з поміткою «Запитання для LISOD-онлайн». Коротко опишіть ситуацію, вкажіть основні моменти (діагноз, вік пацієнта, важлива інформація), обов’язково уточніть, що саме вас цікавить.

!Не надсилайте нам фото документів, вони не будуть братися до розгляду!

Запитання приймаємо лише протягом кількох днів! Скористайтеся можливістю поставити своє запитання експертам!

Як отримати відповідь?

Програма буде транслюватися в форматі онлайн на на сторінках LISOD у соціальних мережах, а також – на каналі в YouTube.

Скільки коштує?

Участь безоплатна.

!!!Кількість запитань, що будуть прийняті до розгляду, – обмежена, тож поспішайте!

Інші новини