Проконсультуйтеся з нами дистанційно!

Карантин залишив людей вдома, але він не скасував  хвороби, особливо це стосується пацієнтів з онкологічним діагнозом. Вони не можуть чекати, коли стабілізується ситуація, адже  час – важливий фактор у лікуванні раку. Найефективнішим методом  надання медичної допомоги без відвідування пацієнтом лікарні є дистанційна консультація. Все, що вам потрібно, – це установити комунікацію через Viber, Zoom, Skype.

Як підготуватися до онлайн-консультації

Ви повинні озвучити всі питання, які Вас турбують (їх список можна скласти заздалегідь).

Будьте готові занотувати рекомендації спеціаліста.

Бажано, що під час онлайн спілкування була присутня третя особа (дружина, чоловік, син, донька), якій Ви довіряєте, і яка зможе, у разі потреби, записати та уточнити всі деталі.

Які переваги дистанційної консультації

Лікар заздалегідь отримує результати Ваших аналізів і обстежень, оцінить і прокоментує їх.

Консультація відбувається оперативно. Пацієнту не потрібно нікуди їхати, очікувати прийому, контактувати з потенційно хворими – він може отримати консультацію з дому в зручний для нього час.

Дистанційна консультація у нинішніх реаліях – це найкращий спосіб почути думку лікаря, отримати чіткі рекомендації щодо лікування захворювання і подальшої тактики дій,  не долаючи відстань. Лікарі LISOD на зв'язку і готові допомогти в цей складний час!

Детальна інформація і запис на дистанційну консультацію за телефоном:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

+38-044-277-8-277 — щодня з 8.00 до 20.00.

Інші новини