Професор Міттельман: максимум уваги кожному пацієнту

Як багатьом уже відомо, в Лікарні LISOD відкрилося відділення онкогематології, у якому працює команда провідних фахівців із лікування онкогематологічних захворювань. Але найголовніше те, що керує цим напрямком ізраїльський професор Моше Міттельман.

Лікаря добре знають у світі завдяки непересічним успіхам у практичній і дослідницькій діяльності. На сьогодні це один з найбільш затребуваних ізраїльських фахівців у сфері гематології. Він  президент Ізраїльського товариства гематології та трансфузійної медицини, провідний гематолог Медичного центру ім. Сураскі (Лікарня Іхілов, Тель-Авів, Ізраїль), а також Медичного факультету ім. Саклера в Тель-Авівському університеті.

 

У лікуванні кожного пацієнта LISOD професор Міттельман бере безпосередню участь. Незалежно від того, який лікар проводить консультацію, вся медична документація конкретного пацієнта потім розглядається консиліумом гематологів під керівництвом професора. Такі консиліуми проводяться щодня, на них вивчаються результати всіх досліджень, при необхідності рекомендуються дообстеження, потім індивідуально розробляється тактика лікування для кожного випадку гематологічного захворювання.

 

Таким чином професор Міттельман виступає куратором для всіх пацієнтів онкогематологічного відділення Лікарні LISOD і саме думка доктора лежить в основі плану лікування для конкретної людини.

 

Звертаючись у LISOD, ви можете бути впевнені, що отримаєте рекомендації, які відповідають міжнародним протоколам. Лікування проводиться на такому ж високому рівні, як у провідних ізраїльських медичних центрах. У нас доступні всі необхідні ефективні препарати для лікування онкогематологічних захворювань. А команда фахівців на чолі з професором Міттельманом зробить усе можливе, щоб зупинити прогресію захворювання і досягти хорошого самопочуття пацієнта.

 

Запишіться на консультацію:

0-800-500-110 — безкоштовно  по Україні;

+ 38-044-277-8-277  щодня з 8.00 до 20.00.

Інші новини