Правило успішних лікарів: відточуй свою майстерність і люби свою професію!

Як би добре людина не розбиралася в тій чи іншій сфері, вона не може знати все. Постійна підтримка своєї компетентності на належному рівні робить із фахівця професіонала. Це стосується і працівників медичної галузі. Ні для кого не секрет, що краще освоювати знання на практиці, а вчитися потрібно у кращих фахівців.

Недарма багато лікарів негласно називають LISOD «лікарнею, що навчає»: тут фахівці не тільки показують, ЩО вони роблять, але і ЯК вони це роблять. Майстер-класи для лікарів - це професійна мережа, створена провідними фахівцями LISOD. Ці заходи проводяться з різних видів онкологічних операцій і з кожним разом їхня чисельність зростає.

Днями в LISOD, під час проведення операції по базаліомі шкіри носа (видалення пухлини з мінімальним забором здорових клітин) відбувся майстер-клас, на якому був присутній лікар-офтальмолог Центру мікрохірургії ока (г. Киев) Ілля Миколайович Петренко.

- Я абсолютно переконаний: якщо лікар перестав вчитися, то він постарів душею, незалежно від віку, і йому пора на спочинок. Лікар не може закріпитися на одному, нехай навіть високому рівні. У сучасній медицині, як у велогонці: зупинився - впав! Єдиний спосіб бути першим - невпинно рухатися вперед! - ділиться Ілля Петренко. - Такого принципу я дотримуюся у своїй лікарській практиці. Тому коли дізнався, що на базі лікарні LISOD проходять майстер-класи, вирішив не втрачати можливості поспілкуватися наживо з фахівцями високого рівня, повчитися у них і запозичити їхній досвід.

Стежачи за ходом операції, Ілля Миколайович зазначив командну роботу фахівців Лікарні:

- Робота в команді є відмінною рисою медичного персоналу LISOD. На мою думку, клініка домоглася переваги перед багатьма медичними організаціями в тому, що стосується вміння знайти і об'єднати талановитих фахівців на благо пацієнтів.

Інші новини