Попередити легше, ніж лікувати!

Рак кишечника — не найпопулярніша тема для розмов. Зазвичай про це захворювання намагаються не згадувати чи багатозначно кивати, а пацієнти нерідко приховують від оточуючих свій діагноз. Але ми впевнені, що говорити про колоректальний рак потрібно, адже на сьогодні це одне з найпоширеніших онкологічних захворювань на планеті.

Дуже важливо те, що колоректальний рак належить до тих небагатьох онкологічних хвороб, для яких існує ефективна профілактика, тобто хворобі можна запобігти. І зробити це можливо за допомогою колоноскопії. Задумайтесь: можливо, прийшов час подбати про своє здоров'я і пройти обстеження, яке насправді зовсім не таке страшне, як про це пишуть?!

 Колоноскопія дозволяє виявити рак на ранній стадії — коли хвороба лікується найлегше. Але також це можливість попередити розвиток онкологічного захворювання завдяки видаленню поліпів, які з часом можуть перетворитися на серйозну проблему.

 Регулярні скринінгові обстеження кишечника — єдиний спосіб захистити себе від захворювання. Першу колоноскопію бажано пройти у віці 50 років, але все частіше звучить думка, що оптимальний вік для початку скринінгу — 45 років. Якщо ж в родині були випадки захворювання на колоректальний рак, то до лікаря потрібно звернутися ще раніше.

 У LISOD таке обстеження проводиться на сучасному обладнанні досвідченими фахівцями, які пройшли навчання в клініках Ізраїлю та Європи. Щоб пацієнт не відчував болю і дискомфорту, застосовується медикаментозний сон. Завдяки цьому лікар спокійно і детально оглядає слизову оболонку кишечника, звертаючи увагу на найменші підозрілі зміни. Перевага колоноскопії порівняно з іншими методами дослідження в тому, що лікар може відразу ж видалити поліпи або ділянки, що вимагають гістологічної оцінки. Залежно від стану слизової лікар порекомендує, коли краще виконувати повторний скринінг.

 У процедурі колоноскопії немає нічого страшного чи ганебного. Сприймайте її як можливість подбати про себе і про своє майбутнє. Запишіться на діагностику і переконайтеся, що ваше здоров'я — у безпеці.

 Запис на діагностику і детальна інформація — за телефоном:

0-800-500-110 —  безкоштовно  по Україні;

+ 38-044-277-8-277 — щодня з 8.00 до 20.00.

Інші новини