Понад 100 запитань! 4 лютого фахівці LISOD відповідали у прямому ефірі

4 лютого, в Міжнародний день боротьби з раком, в прес-центрі інформагентства «Українські новини» відбулася онлайн-конференція фахівців LISOD. Протягом чотирьох годин, з 13:00 до 17:00, клінічні онкологи Цві Бернштам і Андрій Саулов, онкогінеколог Інна Суботіна і хірург-мамолог Валентин Палиця відповідали на запитання, які всі бажаючі задавали в режимі чату.

Пацієнтів онкологічних центрів, а також їх рідних і близьких, цікавили життєво важливі моменти, пов'язані з лікуванням злоякісних пухлин, профілактикою раку, з новими методиками і сучасними видами обстежень. На дуже широке коло питань з приводу самих різних захворювань, таких як рак голови і шиї, лімфоми, рак шлунка, рак кишечника, рак підшлункової залози, рак легенів та інші, відповіли Цві Бернштейн і Андрій Саулов. Інна Суботіна консультувала з проблем онкогінекологічних хвороб і патологій шийки матки. Валентин Палиця відповідав на питання, пов'язані з лікуванням раку молочних залоз.

Більш ніж на 100 питань відповіли фахівці Лікарні ізраїльської онкології. Нагадуємо, що відповіді, які лікарі не встигли дати під час прямого ефіру, будуть обов'язково опубліковані на нашій сторінці в Facebook: https://www.facebook.com/LISOD

Щоб прослухати онлайн-конференцію повністю або частково (вибрати фахівця, який вас цікавить) переходьте за посиланням на YouTube трансляцию.

Понад 100 запитань! 4 лютого фахівці LISOD відповідали у прямому ефірі,фотогалерея (4 фото)

Інші новини