Пластичний хірург з Німеччини Крістоф Андрее готовий оперувати в LISOD?

Професор, Доктор Медичних Наук Крістоф Андрее, розглянув можливість реалізації спільних проектів з керівником Центру сучасної мамології Андрієм Жигуліним на базі Лікарні LISOD.

Зустріч хірургів відбулася в рамках IV Міжнародної конференції по раку молочної залози, яка днями пройшла в Бухаресті. На Форум зібралися онкологи, мамологи, хірурги з Німеччини, Ізраїлю, Сербії, Франції, Польщі та інших країн.

У ході професійних дискусій обговорювалися технічні аспекти операцій у галузі онкопластичної та реконструктивної хірургії.

В даній тематиці, з двома лекціями, виступив і хірург, онколог Андрій Жигулін.

«Ми показували певні технічні моменти, пов'язані з хірургічним лікуванням раку молочної залози, ми поділилися своїми підходами в малоінвазивній  хірургії та реконструкції», - уточнив А. Жигулін.

Досвід українського хірурга привернув увагу зарубіжних колег. Як наслідок, Андрій Жигулін отримав ряд пропозицій до співпраці. Одну з таких ініціатив озвучив, особисто, Професор лікарні Sana Kliniken (Дюссельдорф, Німеччина) Крістоф Андрее.

Нагадаємо, три роки поспіль голова міжнародного симпозіуму по молочній залозі в Дюссельдорфі К. Андрее відвідує Центр сучасної мамології LISOD, в рамках мамологічних конференцій, які присвячуються сучасним аспектам лікування раку молочної залози.

Тепер же, пластичний хірург з Німеччини, обговорює проведення низки пластичних резекцій на базі LISOD. Як правило, такі операції проводяться у форматі майстер-класів, що зможе стати унікальним досвідом для українських лікарів. Оскільки двері Лікарні ізраїльської онкології завжди відкриті для передачі міжнародного досвіду своїм колегам в Україні.

Інші новини