ПЕТ-КТ експертного рівня

LISOD співпрацює з професором Ейнат Евен-Сапір — видатним ізраїльським лікарем, світовим експертом в ядерній медицині, одним з кращих фахівців в області позитронно-емісійної томографії. Ейнат Евен-Сапір — наш колега і багаторічний друг, завжди на зв'язку з лікарями відділення ПЕТ-КТ LISOD. Професор бере участь в обговоренні складних і суперечливих випадків, ділиться кейсами з власної практики і останніми досягненнями в сфері ПЕТ-КТ досліджень.

Що таке ПЕТ-КТ?

Інноваційний метод, який об'єднав можливості радіології і сучасних комп'ютерних технологій. Використовується для діагностики 65% видів раку. Метод застосовують як стандарт у всіх розвинених країнах світу. Без проведення ПЕТ-КТ дослідження сьогодні не лікують пухлини легенів, лімфоми, пухлини голови і шиї, пухлини шлунка, кишечника, пухлини молочних залоз (у багатьох випадках), пухлини передміхурової залози, підшлункової залози і інші.

Дуже важливі для пацієнтів розшифровка і аналіз результатів досліджень. Будь-яке, найновіше, найсучасніше обладнання на має користі, якщо з ним не працюють професіонали високого класу. Саме від результатів досліджень залежить і правильний діагноз, і план лікування.

Довідка. Евен Сапір — професор кафедри візуалізуючих досліджень Національного університету Тель-Авіва, Ізраїль. Завідуюча відділенням ядерної медицини медичного центру Іхілов (Тель-Авів). Член Північноамериканського товариства ядерної медицини, Європейського товариства ядерної медицини, Ізраїльського товариства ядерної медицини, Ізраїльської академії молекулярної візуалізації.

Доктор Евен-Сапір — експерт в області ядерної медицини, спеціалізується на вивченні молекулярної візуалізації в онкології, зокрема в області позитронно-емісійної томографії та тераностіки.

Інші новини