Перші в Україні: ми знаємо як лікувати рак в умовах пандемії

«Як правильно лікуватися онкологічним пацієнтам під час пандемії?» –  це питання хвилює не лише людей, у яких діагностований рак. Ця проблема постає і перед лікарями онкологічних закладів нашої країни. 

Чи слід змінювати догляд за такими пацієнтами? Чи є можливість замінити операцію неоад'ювантною терапією? Чи варто розпочинати променеву та хіміотерапію? Чи можуть лікувальні процедури бути перервані або відкладені?

На жаль, нині в Україні не розроблена стратегія лікування пацієнтів із онкологічним діагнозом  в умовах карантину.

Але спеціалісти Лікарні ізраїльської онкології LISOD завжди працюють на випередження. Наразі Лікарня перебуває в процесі адаптації для застосування в Україні рекомендацій Американського товариства клінічної онкології (ASCO), Європейського товариства радіаційних онкологів (ESTRO), Американського коледжу хірургів з ведення онкологічних пацієнтів в умовах коронавірусної пандемії. Рекомендації передбачають  оптимальний алгоритм дій у лікуванні онкологічних пацієнтів за майже усіма локалізаціями в умовах карантину.

Ми будемо першими, хто запровадить досвід міжнародних медичних експертів, які вже прийняли виклик боротьби з цією небезпечною хворобою і знають, як допомогти пацієнтам із діагнозом рак.  Кожен, хто звернеться за допомогою в LISOD, отримає високий рівень надання медичної допомоги та оптимальне лікування онкологічного захворювання в умовах світової пандемії.

 

За детальною інформацією звертайтеся за телефоном:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

+38-044-277-8-277 — щодня з 8.00 до 20.00.

Інші новини