"Психоонкологія 2018" - не пропустіть унікальну подію!

Запрошуємо фахівців, що працюють з онкологічними пацієнтами, взяти участь у II науково-практичній конференції «Психоонкологія 2018».

Конференція відбудеться 21 вересня 2018 року в Національному медичному університеті ім. О.О. Богомольця (морфологічний корпус, третій поверх, пр-т Перемоги, 34). Початок конференції о 10:00, реєстрація з 9:00.

Організаторами конференції є клініка ізраїльської онкології LISOD і Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.

На конференції прозвучать доповіді провідних фахівців в області психоонкологіі. Крім того, учасникам конференції зможуть  поглянути на багато аспектів психоонкологіі як із боку  лікарів-психологів, так і зі сторони пацієнтів, які проходили лікування в LISOD, і тепер є активними учасниками пацієнтського руху в Україні. Також обговорюватимуться практичні підходи психологічного консультування пацієнтів, особливості комунікації «лікар-пацієнт», повідомлення поганих новин і багато іншого.

На одному майданчику об'єднаються фахівці, котрі  працюють з онкологічними пацієнтами: медичні психологи, практичні психологи, психіатри, онкологи, хірурги, реабілітологи, соціальні працівники, студенти для обговорення питань щодо розвитку психоонкологічної допомоги в Україні.

Поспішайте зареєструватися - кількість місць обмежена! Участь у конференції безкоштовна!

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfo7NVe5Q5gYKNQEjQR7kKCPnd4AMIIdP91sF463doahoq9xA/viewform

Програма конференції буде опублікована додатково.

Інші новини