Онлайн-консультація фахівців Лікарні ізраїльської онкології — більш ніж на 100 питань відповіли лікарі LISOD

22 квітня в прес-центрі інформагентства «Українські новини» відбулася онлайн-консультація фахівців Лікарні ізраїльської онкології. Відбулася вже третя консультація, на якій в прямому ефірі провідні лікарі LISOD висвітлювали широке коло питань, що цікавлять пацієнтів, а також їх рідних і близьких.

22 квітня гостями прес-центру інформагентства «Українські новини» були онкогінеколог, головний лікар LISOD професор Алла Вінницька і клінічний онколог Андрій Саулов. Протягом двох годин, з 12:00 до 14:00, лікарі відповідали на питання, які всі бажаючі надіслали заздалегідь або задали в режимі чату.

Алла Вінницька, відповідаючи на питання, висвітила широке коло проблем, пов'язаних з діагностикою, лікуванням і профілактикою злоякісних пухлин жіночої статевої сфери, вакцинацією від вірусу папіломи людини, побічними явищами антигормональної терапії.

На питання з приводу таких захворювань, як рак шлунка, рак кишечника, рак молочної залози, рак підшлункової залози, рак голови та шиї, лімфоми, рак стравоходу, меланома, рак сечового міхура і багато інших відповів Андрій Саулов. Проблеми, з якими пацієнти різних медичних центрів звернулися до клінічного онколога LISOD, стосувалися як лікування, так і реабілітації після його закінчення.

Більш ніж на 100 питань відповіли фахівці Лікарні ізраїльської онкології.

Щоб прослухати онлайн-консультацію в будь-який зручний для вас час, переходите за посиланням на YouTube трансляцію.

Інші новини