Онлайн-консультація «Що потрібно знати про рак, щоб не стати жертвою цієї хвороби»

Ви розумієте, що рак небезпечне захворювання, і хочете знати, чи можна його попередити? Хочете знати, чи належите ви до групи ризику? У вашій родині був рак і ви хочете вберегти від нього своїх близьких? У вас онкологічний діагноз і вам необхідно отримати другу експертну думку? Вам потрібно переконатися, що план вашого лікування — правильний?

Тоді 22 квітня з 12:00 до 14:00 підключайтеся до онлайн-конференції провідних фахівців Лікарні ізраїльської онкології LISOD. Така виняткова можливість надається не часто. Не пропустіть!

• Що може зробити сучасна жінка, щоб уникнути гінекологічного раку?

• Як засмагати, щоб родимка не переродилася в грізну меланому? Як розпізнати рак шкіри?

• Чи може здорове харчування уберегти від раку шлунка і кишечника?

• Чи правда, що після пологів можна не побоюватися раку молочної залози?

• Які доброякісні пухлини можуть бути провісниками раку? Як їх виявити і лікувати?

Будь-які питання про профілактику, діагностику та лікування раку задавайте головному лікарю Лікарні ізраїльської онкології LISOD професору Аллі Вінницькій та клінічному онкологу LISOD Андрію Саулову.

Алла Вінницька — відомий в Україні та в Європі онкогінеколог, доктор медичних наук, професор. Має багаторічний досвід лікування всіх злоякісних захворювань жіночої статевої сфери.

Професор Вінницька відповість на питання, що стосуються онкогінекологічних і передракових захворювань: діагностики, профілактики та лікування дисплазії шийки матки, раку шийки матки, раку тіла матки (раку ендометрія), раку яєчників і ін.

Андрій Саулов — клінічний онколог, фахівець з лікування всіх видів раку, експерт в області онкогематології.

Доктор Саулов відповість на питання, що стосуються профілактики, діагностики та лікування раку легенів, меланоми, раку шлунка і раку кишечника, раку молочної залози та інших.

Ми приймаємо ваші питання вже зараз!

Надсилайте їх на адресу [email protected]

Щоб задати питання в режимі онлайн

1. Заходьте 22 квітня на наш сайт LISOD.UA

2. На головній сторінці сайту ви зможете приєднатися до прямого ефіру та в режимі онлайн-чату задати своє питання провідним фахівцям LISOD.

Якщо лікар не встигне розглянути ваше запитання в прямому ефірі, ми обов'язково напишемо відповідь на офіційній сторінці Facebook: https://www.facebook.com/LISOD

Посилання на онлайн-трансляцію буде активним 22.04 о 12:00 - https://www.youtube.com/watch?v=9O4HCUbOH6Q

Необхідно знати! Дистанційно неможливо вилікувати жодне захворювання. Лікарі LISOD готові відповісти на питання, щоб внести ясність у ваші подальші дії. Однак рекомендувати тактику лікування, коментувати коректність призначених процедур або препаратів доктор може тільки після огляду і ознайомлення з усіма медичними документами.

Щоб записатися на прийом в LISOD, зверніться за безкоштовним телефоном

 0-800-500-110. Консультанти вас докладно поінформують і запишуть на прийом до фахівця.

Інші новини