Онкологічний консиліум LISOD у прямому ефірі!

Увага! Онкологічний консиліум LISOD у прямому ефірі!

Надсилайте свої запитання!

Багатьом відомо, що одна із переваг лікування в LISOD — мультидисциплінарна стратегія, тобто пацієнтом опікується команда фахівців різних спеціальностей. Тактику лікування для кожного клінічного випадку визначає консиліум фахівців, у якому беруть участь і лікарі LISOD, і закордонні спеціалісти. Це дає можливість врахувати всі нюанси: особливості пухлини, вік пацієнта, сімейну й особисту історію хвороб, загальний стан людини, супутні хвороби та інші фактори. Таким чином лікування стає персоналізованим — воно якнайкраще відповідає конкретній клінічній ситуації та потребам цього пацієнта.

Консиліум у лікарні проводиться щодня: кожен випадок розглядається оперативно, щоб лікування розпочалося якнайшвидше.

4 лютого о 14.00 — у Всесвітній день боротьби проти раку — консиліум фахівців буде проведений в онлайн-форматі. І кожен охочий може надіслати для розгляду свої запитання! У прямому ефірі лікарі розглянуть надіслану інформацію, обговорять її і нададуть свої рекомендації. Це унікальна можливість отримати відповіді наших фахівців та зрозуміти тактику подальших дій — навіть не виходячи з дому!

До участі в онлайн-консиліумі запрошені провідні спеціалісти Лікарні ізраїльської онкології LISOD, серед яких:

  • Професор Авраам Кутен — клінічний онколог (Ізраїль), променевий терапевт, голова Ізраїльської асоціації боротьби з раком, член виконавчої ради AROME, керівник онкологічної служби Італійської лікарні в м. Хайфа (Ізраїль), керівник ради консультантів LISOD.
  • Професор Алла Вінницька — онкогінеколог, хірург, головний лікар LISOD, доктор медичних наук.
  • Професор Моше Міттельман — онкогематолог (Ізраїль), керівник онкогематологічного напрямку LISOD, гематолог Медичного центру ім. Сураскі (Лікарня Іхілов, Ізраїль) та Медичного факультету ім. Саклера в Тель-Авівському університеті.
  • Цві Бернштейн — клінічний онколог (Ізраїль), променевий терапевт, керівник напрямків клінічної онкології та променевої терапії LISOD, фахівець із лікування всіх видів раку.
  • Андрій Саулов — клінічний онколог LISOD, хіміотерапевт, фахівець із лікування всіх видів раку.
  • Максим Єрмаков — клінічний онколог LISOD, фахівець із лікування всіх видів раку.
  • Анжела Товстоган — онкогематолог, завідувачка відділення онкогематології LISOD.
  • Андрій Жигулін — хірург, онколог, керівник Центру мамології LISOD.

Хто може взяти участь?

Кожен може надіслати свої запитання про діагностику та лікування онкологічних та онкогематологічних захворювань — і отримати відповідь під час ефіру.

Як взяти участь?

Не потрібно нікуди їхати. Якнайшвидше напишіть нам запитання — і чекайте відповідь 4 лютого. Програма буде транслюватися в форматі онлайн.

Також можна буде надіслати запитання протягом прямого ефіру.

Про LISOD-онлайн

Наш проєкт допомагає зорієнтуватися людям, у яких діагностували онкологічні захворювання. Гості трансляції розглядають кожне отримане запитання і окреслюють, у якому напрямку потрібно рухатися пацієнту для отримання кращих результатів. Проте з огляду на обмежену інформацію, яку отримують лікарі в ефірі, такі рекомендації не є остаточними.

Для врахування усіх нюансів захворювання і проведення клінічного огляду радимо завітати на особистий прийом до онкологів LISOD.

Наголошуємо: самолікування може бути небезпечним для здоров’я!

Скільки коштує?

Участь безкоштовна.

Куди надсилати запитання?

Запитання приймаються протягом кількох днів після публікації анонсу на електронну пошту [email protected] з поміткою «Запитання для LISOD-онлайн». Також ви можете написати коментар під цим постом або відправити нам особисте повідомлення.

Інші новини