Онкологи LISOD у прямому ефірі, або Про що розповіли українцям Авраам Кутен і Андрій Саулов

Чому сучасна онкологія спирається на принципи доказової медицини? Що таке таргетна терапія і при лікуванні яких захворювань вона застосовується? Як попередити побічні явища променевої терапії? Які захворювання навіть в «запущеній» стадії виліковуються за допомогою імунотерапії? Які методи використовують для лікування лімфом? Чи можна попередити рак? Які обстеження і коли необхідно проходити людям, котрі вважають себе здоровими?

На ці та багато інших питань відповіли в прямому ефірі клінічний онколог LISOD Андрій Саулов і всесвітньо відомий лікар професор Авраам Кутен.

29 липня в прес-центрі інформагентства «Українські новини» пройшла шоста онлайн-консультація фахівців Лікарні ізраїльської онкології. Задати їм питання мали змогу всі бажаючі.

Повне відео консультації є за посиланням: https://youtu.be/xHmZXRvOFsg 

Чому ми проводимо такі консультації?

Жодне захворювання неможливо вилікувати дистанційно. Однак найважливіший момент для кожного пацієнта з онкологічним діагнозом — визначеність. Якщо людина отримує відповіді на хвилюючі питання, розуміє, чи правильно зроблені всі призначення або терміново потрібна друга, а іноді і третя, думка фахівця, дізнається про найсучасніші методи лікування для конкретного випадку — це вносить ясність в її подальші дії. А саме ясність, правильний план дій, правильне рішення про те, де пройти діагностику, де починати або де продовжити лікування, призводить до успіху, до одужання.

Тому наші прямі трансляції будуть тривати. З вересня експертами онлайн-консультацій, крім лікарів LISOD, виступлять найвідоміші зарубіжні онкологи, яких ми спеціально запрошуємо для спілкування з українцями. Слідкуйте за анонсами на сайті лікарні і на нашій сторінці в Facebook.

Інші новини