Онкологи LISOD на Святій Землі. Політ за знаннями

У будь-якої країни, як і у кожної людини, є зовнішня краса — і її ми зустрічаємо на листівках і обкладинках путівників. А є внутрішня краса, яку важко побачити очима, але можна відчути або пізнати. Ізраїль - це Свята Земля, яка вабить прочан древніми храмами і Стіною Плачу. Сюди з'їжджаються туристи, щоб помилуватися блакитним морем, білосніжними гірськими вершинами або спекотними піщаними дюнами. А ще країна відома своїми вченими і лікарями, які навчилися ефективно протистояти навіть найскладнішим хворобам.

Саме зараз в Тель-Авіві проходить 3-денний курс Європейської школи онкології (ESO), присвячений останнім розробкам в області локального і системного персоналізованого лікування раку молочної залози, раку шлунково-кишкового тракту, раку легенів і раку голови і шиї. Лікарі LISOD не змогли пропустити таку чудову нагоду дізнатися про останні тенденції у світі онкології. Онколог консультативного відділення Максим Єрмаков, онколог, хіміотерапевт Ольга Полях і клінічний онколог, хіміотерапевт, онкогематолог Андрій Саулов присутні на лекціях, які читають провідні європейські та ізраїльські фахівці з онкозахворювань. І головний акцент зроблено на інноваційних стратегіях лікування і поєднанні системної терапії і точної променевої терапії.

 Це одна з тих поїздок, цінність яких — не в магнітиках і сувенірах, а в знаннях, які допоможуть врятувати чиєсь життя. Крокуючи в ногу із провідними фахівцями світу, лікарі LISOD роблять усе можливе (а часом і неможливе!), щоб кожен їхній пацієнт міг повернутися до здорового життя без раку.

 На фото — наші колеги зі своїм головним наставником — керівником ради консультантів LISOD, ізраїльським клінічним онкологом проф. Авраамом Кутеном

Інші новини