Обмін досвідом — запорука успіху

— Усі події, які відбуваються під егідою Інституту урології, для мене — значимі, адже це альма-матер, де я нещодавно закінчив аспірантуру, — розповідає Сергій Приндюк, онколог, хірург-уролог вищої категорії LISOD. —Тому я із задоволенням погодився стати учасником щорічного Конгресу асоціації урологів України, який пройшов минулого тижня в Києві і на який мене запросили спеціалісти вищезгаданого закладу.

Перший день заходу був присвячений доповідям на теми сечокам’яної хвороби, інфекційних захворювань сечостатевої системи, андрології, онкоурології тощо. Другий день «увінчався» європейською школою урологів.

— На жаль, більшість вітчизняних лікарів не має можливості відвідувати європейські медичні заклади, щоб повчитися нового та перейняти досвід провідних іноземних спеціалістів. Тому європейська школа урологів, яка проводиться у рамках з’їздів та конгресів, — неоціненна для наших лікарів. Можна сказати, що вони мають змогу «побувати» в Європі, не покидаючи Україну!

Сергій Іванович також наголосив, що йому приємно було зустрітися зі своїми вчителями, наставниками — людьми, з якими пліч-о-пліч пройшов чотири роки навчання в аспірантурі. А також поспілкуватися з провідними спікерами ESU, зокрема, prof. G. Bonkat, який дав корисні поради щодо периопераційної антибіотикопрофілактики.

Обмін досвідом — запорука успіху,фотогалерея (3 фото)

Інші новини