Новий осінній сезон відкрито – лікарі LISOD повернулися в прямий ефір

Ми віримо, що достовірні знання про сучасні методи профілактики, діагностики та лікування раку допомагають рятувати життя. Чим більше українці знатимуть про симптоми онкологічних захворювань та профілактицу раку, про досягнення малоінвазивної та реконструктивної хірургії, про таргетну та імунотерапію тощо, тим більше у них можливостей не стати жертвами хвороби. Саме тому провідні лікарі LISOD проводять online-консультації й відповідають на десятки питань, що цікавлять глядачів.

Консультація, що пройшла 16 вересня, стала не зовсім звичайною. Після невеликих літніх канікул, ми вирішили не обмежуватися виключно онкологічної тематикою. Тому напарником постійного експерта проекту «LISOD online» клінічного онколога Андрія Саулова в цей раз став відомий лікар-хірург, професіонал в лапароскопічної хірургії Сергій Байдо. І, оскільки лапароскопії підвладні не тільки пухлини, лікар Байдо відповідав глядачам і на питання, що стосуються сучасної малоінвазивної хірургії абдомінальних, гінекологічних та ін. НЕонкологічної захворювань.

Повне відео двогодинного ефіру дивіться за посиланням: https://youtu.be/56Hq6k8OMCk

Попереду – нові online-консультації, до участі в яких ми запросимо не тільки фахівців LISOD, а й відомих зарубіжних гостей. Слідкуйте за анонсами на сайті лікарні та на нашій сторінці в Facebook, задавайте питання, пропонуйте важливі для вас теми. Дізнавайтеся про хворобу і про те, як її перемогти. Будьте здорові!

Інші новини