Не пропустіть наступний LISOD-онлайн!

У вас є запитання щодо лікування раку молочної залози?

Цікавлять генетичні фактори як причина хвороби?

Хочете бути в курсі новітніх світових трендів у підходах до терапії?

Тоді не пропустіть наступний LISOD-онлайн і надсилайте свої запитання!

Жовтень — особливий місяць. Ми звикли асоціювати його з жовтим листям та горнятками запашної кави. Але в останні роки в цей час по всьому світу підіймається рожева хвиля: стартують кампанії, присвячені профілактиці та лікуванню раку молочної залози. В Україні ця тема особливо актуальна, адже щороку близько 15 тисяч жінок чують такий діагноз. А розібратися в правильності призначень і рекомендацій — справа не з легких. Саме тому в наступному випуску нашого проєкту будемо говорити про все, що хвилює пацієнток із раком грудей.

Ми впевнені, що ви легко впізнаєте гостю ефіру: лікар уже відповідала на запитання глядачів LISOD-онлайн. Проте після попереднього випуску ми отримали дуже багато прохань ще раз запросити спікера в проєкт. Тож ви знову маєте шанс почути думку найавторитетнішого фахівця!

Наш експерт

Нава Зігельманн-Даніелі (Ізраїль) — головний онколог ізраїльської системи медичних послуг Маккабі. Спеціаліст із клінічної онкології та лікування захворювань внутрішніх органів. Член міжнародних медичних організацій.

Лікар безпосередньо займається лікуванням раку молочної залози, а також досліджує різноманітні аспекти цієї хвороби.

Пріоритетні напрямки діяльності Нави Зігельманн-Даніелі:

  • рак молочної залози, природа й особливості захворювання;
  • причини виникнення хвороби:

            - роль генетичних факторів;
            - гормональні препарати як фактор ризику;

  • особливості пухлин молочної залози, зокрема молекулярно-генетичні;
  • таргетна терапія при раку грудей;
  • контрольні обстеження пацієнток у ремісії тощо.

Про LISOD-онлайн

Наш проєкт допомагає зорієнтуватися людям, у яких діагностували онкозахворювання, та їхнім родичам. Гості ефіру розглядають кожне отримане запитання і окреслюють, у якому напрямку потрібно рухатися пацієнту для отримання кращих результатів. Проте з огляду на обмежену інформацію, яку отримує лікар в ефірі, такі рекомендації не є остаточними.

Детальну тактику лікування для конкретної людини може визначити тільки консиліум лікарів після вивчення всієї медичної документації та огляду пацієнта.

Наголошуємо: самолікування може бути небезпечним для здоров’я!

Хто може взяти участь?

Будь-яка людина, яку цікавлять причини виникнення раку молочної залози та сучасні можливості лікування цього захворювання.

Як взяти участь?

Не потрібно нікуди їхати. Якнайшвидше напишіть нам запитання — і чекайте відповідь на нашій сторінці. Програма буде транслюватися в форматі онлайн.

Зверніть увагу! Не потрібно надсилати фотографії документів. Фахівець їх не отримає. Стисло опишіть ситуацію, вкажіть повний діагноз. І не забудьте написати, що конкретно вас цікавить.

Де і коли?

Запитання приймаються найближчим часом. Під час ефіру поставити запитання буде неможливо. Відповіді експерта у відеоформаті буде розміщено у наших соцмережах у жовтні (слідкуйте за оновленням інформації на офіційних сторінках LISOD у Facebook та Instagram).

Скільки коштує?

Участь безкоштовна.

Куди надсилати запитання?

На електронну пошту [email protected] з поміткою «Запитання для LISOD-онлайн». Також ви можете написати коментар під цим постом або відправити нам особисте повідомлення.

Інші новини