Можливості сучасних ендоскопічних методів — хірург-ендоскопіст Вадим Корпяк взяв участь у Міжнародному гастроентерологічному тижні

Сучасні ендоскопічні дослідження дозволяють дуже точно і безболісно провести огляд органів і виконати маніпуляції різної складності, в тому числі і серйозні операції.

У масштабному медичному форумі взяв участь хірург-ендоскопіст LISOD Вадим Корпяк. «Це був важливий і необхідний обмін досвідом, — підкреслив Вадим Корпяк. — Зірки ендоскопії ділилися своїми досягненнями. Сьогодні я можу впевнено говорити про те, що в Лікарні ізраїльської онкології проводяться всі дослідження і маніпуляції, які виконують у провідних медичних центрах світу. Ми проводимо більше 20 ендоскопічних процедур. Завдяки системі EVIS EXERA III CV-190 компанії OLYMPUS (один з кращих у світі, рідкісних для України, відеоінформаційних центрів), якою оснащено наше відділення, пацієнти отримують ряд незаперечних додаткових переваг, тому що система дає 150% збільшення. У нас впроваджені в практику новітні методики, про які доповідали спікери на Міжнародному гастроентерологічному тижні ».

Вадим Корпяк виступив спікером на вебінарі, який відбувся за підсумками Міжнародного гастроентерологічного тижня: https://youtu.be/-Z09LXUkU_o

Сьогодні ендоскопія дає можливість розпізнавати захворювання на ранній стадії, що життєво важливо при діагностиці онкологічних хвороб різних органів: кишечника, шлунка, легень, сечового міхура, плеври та ін.

Щоб отримати інформацію про ендоскопічні дослідження в LISOD і записатися на прийом, зверніться за безкоштовним телефоном 0-800-500-110. Консультанти вас докладно поінформують і запишуть на прийом до фахівця.

Інші новини