Міжнародне співтовариство лікарів обговорило в Лісабоні сучасні аспекти лікування онкогінекологічних захворювань.

З 29 по 31 жовтня в історичному місті Лісабон (Португалія), кращі фахівці в галузі лікування раку органів жіночої репродуктивної системи  зібралися в рамках 16-го засідання Міжнародного Товариства лікарів-гінекологів-онкологів. Серед учасників Головний лікар Лікарні ізраїльської онкології LISOD Алла Вінницька.

Відкриваючи Форум, Президент Міжнародного Онкогінекологічного Суспільства (IGCS), професор Річард Баракат, повідомив, що відмінність 16 з'їзду – інтерактивний формат спілкування, який дозволяє обмінюватися ідеями, створювати нові і підтримувати існуючі дружні відносини між лікарями з різних куточків світу, а головне ділитися інноваційними розробками в області хірургії, хіміотерапії, променевої терапії.

У програмі IGCS 2016 наукове співтовариство звернуло увагу на соціально-психологічних, соціально-економічним і сексуальних аспектів у лікуванні раку жіночої статевої системи.

Протягом двох днів учасники 16-го засідання Міжнародного Товариства лікарів-гінекологів-онкологів дізналися про останні клінічні досягнення, а також міжнародні практики боротьби з гінекологічними, онкологічними захворюваннями та комплексної допомоги жінкам, що зіткнулися з одним з складних діагнозів онкології.

Інші новини