Марися Горобець зізналася, що жодного разу не робила мамографію

Телеведуча і журналіст Марися Горобець стала учасницею соціального проекту «Раку СТОП». Вона зізналася, що до спілкування з жінками, які перемогли рак грудей, не знаходила часу на мамографічний скринінг і відкладала це питання на невизначений термін.

«Ми, жінки, напевно більше забуваємо, ніж боїмося. Я особисто задумалася над тим, що справді треба знайти час і пройти скрінінг для того, щоб спати спокійно. Ми повинні  знати, що потрібні якісь кроки на випередження, щоб згодом розуміти, що все добре», — повідомила Марися.

Нагадуємо, що ініціатори проекту Лікарня ізраїльської онкології LISOD і бізнес-леді, галерист Ліка Співаковська в рамках кампанії «Раку СТОП» проводять майстер-класи з живопису для жінок, які перемогли рак молочної залози. Роботи жінок і їх безпосередній досвід перемоги над раком, на думку організаторів, стануть підтримкою для тих пацієнток, які знаходяться на початкових стадіях лікування, і додадуть їм впевненості в своїх силах.
«Зоряною» гостею другого майстер-класу стала телеведуча і журналіст Марися Горобець.

Кульмінацією проекту буде відкриття виставки в галереї Spivakovska ART: AGO, під час якої учасниці зможуть звернутися до громадськості і на своєму прикладі показати, що рак — хвороба, яка лікується, якщо її вчасно діагностувати.

Марися Горобець зізналася, що жодного разу не робила мамографію,фотогалерея (2 фото)

Інші новини