Маєте запитання до онкогінеколога?

У січні в ефір вийде випуск LISOD-онлайн, присвячений здоров’ю жінок. Будемо розглядати онкогінекологічні патології — профілактику, діагностику та лікування. 

Під час трансляції прозвучить багато корисної інформації, тож не гайте час і надсилайте свої запитання!

Експерт ефіру

До участі в випуску запрошена Алла Вінницька — головний лікар LISOD, онкогінеколог, доктор медичних наук, професор.

Алла Борисівна — фахівець світового рівня. Очолювана нею команда онкологів діє відповідно до міжнародних протоколів і використовує найсучасніші методи для лікування злоякісних патологій.

Лікар ставить за мету не тільки позбавити жінку від хвороби, але й забезпечити їй надалі хорошу якість життя. Щоб пацієнтка почувалася повноцінно, щоб усміхалася і сміливо будувала плани на майбутнє.

Як взяти участь у випуску LISOD-онлайн?

Алгоритм дій:

  1. Ви відправляєте нам запитання на електронну пошту [email protected] з поміткою “Запитання для LISOD-онлайн”. Коротко описуєте ситуацію (точний діагноз, вік пацієнта, основні етапи пройденого лікування та ін.). Уточнюєте, що саме вас цікавить.
  2. Ми записуємо відео з відповідями лікаря на всі отримані запитання.
  3. Ви дивитесь відео на фейсбук-сторінці LISOD і слухаєте рекомендації фахівця. Щоб не пропустити відео з ефіром, відстежуйте нові дописи сторінки.

Зверніть увагу!

До участі в цьому ефірі приймаються запитання, що стосуються онкогінекологічних захворювань.

! Відповіді у проєкті LISOD-онлайн надаються безоплатно.

Запитання приймаємо лише протягом кількох найближчих днів!

Про LISOD-онлайн

Наш проєкт допомагає отримати інформацію пацієнтам із онкологічними хворобами та їхнім рідним. Експерт трансляції розглядає кожне запитання і окреслює, як діяти для отримання найкращих результатів.

АЛЕ! З огляду на обмежену інформацію, яку отримує лікар в ефірі, надані під час трансляції рекомендації не є остаточними! Для врахування всіх нюансів захворювання і проведення клінічного огляду радимо завітати на особистий прийом до онкологів LISOD.

Наголошуємо: самолікування може бути небезпечним для здоров’я!

Скористайтеся нагодою проконсультуватися у одного з найкращих українських спеціалістів!

Інші новини