LISOD відкритий для питань!

Діагноз — рак. Головне — не розгубитися, не залишитися з проблемою один на один, а почати пошуки грамотного лікаря, який зможе пояснити — Що? Для чого? Як буде проходити лікування?

Ми знаємо, як важливо не втратити час і отримати консультацію професіоналів, але не всі мають можливість особисто відвідати лікаря. Для таких пацієнтів ми створили проект LISOD-онлайн. Ми регулярно запрошуємо кращих фахівців, щоб допомогти слухачам розібратися у власній ситуації. Онлайн-консультація є абсолютно безкоштовною!

Не пропустіть!

27 жовтня об 11-00!

Протягом двох годин гості проекту — справжні професіонали своєї справи — будуть відповідати на ваші запитання.

Хто проведе онлайн-консультацію?

Наш перший гість — хірург, онколог, керівник Центру сучасної мамології LISOD Андрій Жигулін. Лікар знає все про операції на грудях, може не тільки допомогти вилікувати жінку від раку, але й зберегти її красу і привабливість. Андрій Валентинович відповість на питання, пов'язані з хірургічним лікуванням раку молочної залози, органозберігаючими і онкопластичними операціями.

Другий експерт — ізраїльський клінічний онколог, радіотерапевт з більш ніж 40-річним досвідом роботи Цві Бернштейн. Лікар — фахівець із лікування всіх видів раку, він може розглянути різні клінічні ситуації і дуже багато порадити.

Скористайтеся шансом отримати консультацію від лікарів LISOD!

Посилання на перегляд онлайн трансляції: https://youtu.be/k9X2F6cAII0

Заходьте за посиланням 27 жовтня і отримайте консультацію в режимі онлайн!

Ми приймаємо ваші питання вже зараз! Надсилайте їх за адресою (з поміткою — «Питання на онлайн-консультацію») [email protected]

Також їх можна буде поставити під час прямого ефіру.

Важливо! Лікарі LISOD готові відповісти на всі питання, щоб ви розуміли, в якому напрямку рухатися. Але без огляду пацієнта і вивчення всіх документів неможливо запропонувати повноцінну схему лікування.

 

Щоб записатися на прийом у LISOD, зверніться за безкоштовним телефоном:

0 (800) 500-110 — безкоштовно зі стаціонарних телефонів по Україні;

+38 (044) 277-8-277 — щодня з 09:00 до 20:00.

Інші новини