LISOD повертається в онлайн!

Літо - пора відпочинку і відпусток, але не для фахівців LISOD. Ми завжди готові прийти на допомогу і обговорити питання, які вас хвилюють  у прямому ефірі.

Чи знаєте ви, наскільки ефективна променева терапія? За яких діагнозах не обійтися без опромінення? Наскільки воно безпечне для тих, кого опромінюють, і тих, хто знаходиться поруч із ними? Як правильно підготуватися до сеансу променевої терапії? Що відбувається в момент опромінення і після нього?

 

Не пропустіть спецвипуск «LISOD-онлайн» - про сучасну променеву терапію в деталях.

 

Коли? 21 липня в 10-00!

Протягом двох годин гості проекту - відомі в Україні та Ізраїлі клінічні онкологи – відповідатимуть  на ваші запитання.

 

Хто буде проводити онлайн-консультацію?

 

Спеціаліст світового рівня, ізраїльський клінічний онколог, вчений, керівник ради консультантів LISOD, професор Авраам Кутен. Він автор понад 100 наукових робіт і безлічі відкриттів у сучасній радіотерапії. Професор знає всі новітні методи лікування раку і може знайти вірне рішення навіть у складних клінічних випадках.

 

Другий гість - ізраїльський клінічний онколог, радіотерапевт із більш ніж 40-річним досвідом роботи Цві Бернштейн. Доктор зробив величезний внесок у розвиток методів радіотерапії, його дослідження і розробки з планування променевої терапії при злоякісних пухлинах стравоходу входять у підручник «Принципи та практики радіаційної онкології». Ця книга – своєрідна «пам’ятка» для радіаційних онкологів усього світу!

 

Наші лікарі готові відповісти на ваші питання в прямому ефірі! Не пропустіть шанс отримати безкоштовну консультацію від найкращих із кращих!

Посилання на перегляд онлайн трансляції: https://www.youtube.com/watch?v=y7NvRTgSdvU

Заходьте за посиланням 21 липня і отримайте консультацію в режимі онлайн!

 

Ми приймаємо ваші питання вже зараз! Надсилайте їх за адресою: [email protected]

Також поставити запитання можна буде і під час прямого ефіру.

 

Важливо! Лікарі LISOD готові відповісти на всі питання, щоб ви розуміли, в якому напрямку рухатися. Але без огляду пацієнта і вивчення всіх документів неможливо запропонувати повноцінну схему лікування.

 

Щоб записатися на прийом в LISOD, зверніться за безкоштовним телефоном:

0 (800) 500-110 - безкоштовно зі стаціонарних телефонів по Україні;

+38 (044) 277-8-277 - щодня з 09:00 до 20:00.

Інші новини