LISOD-онлайн приймає запитання!

Оголошуємо відкритою підготовку до нового випуску LISOD-онлайн! Цього разу ефір буде присвячений сучасним методам діагностичної візуалізації — їх можливостям, особливостям, нюансам та перевагам! Усе, що вас цікавить, усе, чого ви не розумієте і що хотіли б з’ясувати, буде темою цього випуску!

Ефір відбудеться у травні. Але ваші запитання чекаємо вже зараз!

Нові можливості діагностики

В онкології давно й успішно застосовують методи візуалізації, що показують структурні зміни в тканинах (КТ, МРТ, УЗД). Проте нині відбувається активний перехід до ядерної медицини та молекулярної візуалізації. Завдяки новітнім технологіям (зокрема ПЕТ-КТ) з'являється можливість не тільки побачити певну патологію, але й оцінити, як функціонує тіло і що відбувається на клітинному рівні. Це надзвичайно важливо і для ранньої діагностики захворювань, і для розробки більш ефективних методів терапії, і для персоналізації лікування.

Онкологічні захворювання починаються з мікроскопічних клітинних змін, саме тому ядерна медицина та молекулярна візуалізація здатні виявити хворобу на більш ранній стадії, часто до того, як традиційні обстеження зможуть виявити відхилення від норми. Завдяки цьому у лікарів з'являється можливість врятувати більше життів і призначити значно ефективніше лікування, яке обов'язково дасть результат.

Наші експерти готові відповісти на всі запитання з приводу методів ядерної та променевої діагностики.

Наші експерти

Професор Ейнат Евен-Сапір — світовий експерт у ядерній медицині, спеціалізується на вивченні молекулярної візуалізації в онкології. Керівник відділення ядерної медицини в Медичному центрі ім. Сураскі (Лікарня Іхілов, Ізраїль).

Фахівець найвищого рівня в напрямку діагностики із застосуванням найсучаснішого обладнання — новітніх установок ПЕТ КТ, приладу Molecular Breast Imaging (MBI) із технологією SPECT-CT. Визнаний експерт у ранній діагностиці доброякісних і злоякісних новоутворень молочної залози, яєчників, матки, передміхурової залози, мозку, нирок тощо, а також будь-яких патологічних станів внутрішніх органів. Автор низки унікальних розробок, наприклад, новітньої технології раннього виявлення пухлин грудей за допомогою особливих детекторів, якими оснащується прилад MBI.

Автор понад 120 наукових робіт, що високо оцінені провідними фахівцями світу з ядерної медицини. Професор кафедри медичної візуалізації медичного факультету Тель-Авівського університету.

Має величезний клінічний досвід, що перевищує 30 років. Тисячі пацієнтів завдячують їй врятованим життям завдяки своєчасній діагностиці. Звернення на обстеження до професора — це запорука того, що діагноз буде встановлений правильно, а лікування призначено адекватно.

Микола Новіков — кандидат медичних наук, завідувач відділення променевої діагностики Лікарні ізраїльської онкології LISOD. Посол Європейського товариства гібридної візуалізації (ESHI) в Україні. Член Асоціації радіологів України, Європейського товариства радіології (ECR), Європейського товариства онкологічної візуалізації (ESOI), Європейської асоціації ядерної медицини (EANM). 

Прогресивний фахівець у напрямку променевої діагностики. Автор багатьох наукових робіт, що присвячені важливим питанням сучасної радіології.

Хто може взяти участь?

Будь-яка людина, яку цікавлять сучасні методи діагностики онкологічних захворювань, зокрема променева та ядерна діагностика. Не потрібно нікуди їхати — просто надішліть нам своє запитання.

Зверніть увагу!

З огляду на обмежену інформацію, яку отримує лікар у прямому ефірі, рекомендації не є остаточними. Детальну тактику лікування для конкретного пацієнта може дати тільки консиліум лікарів після вивчення всієї медичної документації пацієнта.

Де і коли?

Консультація відбудеться в рамках відеотрансляції на сторінці LISOD у соцмережі Facebook у травні.

https://www.facebook.com/LISOD/

Запитання приймаються вже зараз. Під час ефіру поставити запитання буде неможливо.

Скільки коштує?

Консультація безкоштовна.

Куди надсилати запитання?

Чекаємо Ваші електронні листи на пошту [email protected] з поміткою «Запитання для LISOD-онлайн».

Інші новини