LISOD ділиться досвідом діагностики і лікування раку молочної залози

Не секрет, що рівень української онкології, в цілому, істотно поступається рівню передових світових країн. Страждають від цього, в першу чергу, пацієнти. Особливо це помітно в онкомаммологіі, оскільки нові технології, сучасні підходи в хірургії, комплексність в лікуванні часто недоступні українкам.

Лікарня ізраїльської онкології LISOD прагне всіма зусиллями виправити ситуацію, проводячи численні освітні заходи та программи.Так, прямо зараз, з 10 по 24 травня на базі Лікарні проводиться Школа мамології «Реконструктивна, пластична хірургія та реабілітація пацієнтів з раком молочної залози». Двотижневі курси вже мають трирічну історію і проводяться спільно з Харківською медичною академією післядипломної освіти.

Розповідає Завідувач Центром сучасної мамології LISOD Андрій Жигулін: «Ми показуємо українським колегам іншу концепцію медицини. Її основа-орієнтація на пацієнта, впровадження нових технологій, мультидисциплінарний командний і індивідуалізований підхід до кожного пацієнта. Ми показуємо технології, які використовуємо самі і які з успіхом впроваджені в кращих світових центрах. Сподіваюся, що ми ділимося і професійним натхненням ».

Українські лікарі відвідують лекції по органосохраняющей і реконструктивної хірургії грудей, антигормональних терапії, радіотерапії, хіміотерапії, таргетной терапії та ін. Практичні навички слухачі Школи отримують, коли вони присутні на маммологических операціях, а основам мультидисциплінарного підходу вчаться - беручи участь консиліумах. Своїми знаннями з учасниками діляться провідні лікарі Лікарні ізраїльської онкології - Головний лікар LISOD, професор Алла Вінницька і Завідувач Центром сучасної мамології Андрій Жигулін, клінічні онкологи Меїр завісу і Андрій Саулов, хірург Валентин Палиця і Завідуюча відділенням променевої терапії Вікторія Лисак, хіміотерапевт Ольга Полях і інженер -радіолог Ірина Репецкая, лікар-психолог Яніна Дзюба і фахівець з лікувального харчування Оксана Герасимчук.

Цінність таких глибоких професійних курсів, як Школа мамології, очевидна. «Я дуже радий, що після наших курсів багато колег з успіхом починають використовувати у своїй практиці нові підходи, а це значить - кращу якість лікування українських пацієнток», говорить Андрій Жигулін.

Девіз освітнього спрямування соціальної політики LISOD: «Знання - єдина в світі коштовність, яка примножується, коли їй діляться». За словами Андрія Жигуліна, передача досвіду - це ще і найпотужніший стимул до самовдосконалення та професійного розвитку самих лікарів LISOD. А значить, Лікарня ізраїльської онкології і далі буде проводити семінари, лекції та майстер-класи, привозити в Україну провідних світових експертів, брати участь в освітніх проектах МОЗ України. Хочете стати учасником наших проектів? Слідкуйте за анонсами!

LISOD ділиться досвідом діагностики і лікування раку молочної залози,фотогалерея (2 фото)

Інші новини