LISOD Буковина. Ближче до пацієнтів!

Інколи події відбуваються не завдяки, а всупереч. Саме так сталося і в нас. Всупереч війні Лікарня LISOD у липні відкриває свій філіал на Буковині — у місті Чернівці!

Це стало можливо завдяки партнерству з Медичним центром MEDGARDEN. І хоч ми давно планували розширення, складна ситуація в країні змусила нас діяти рішуче. Для наших фахівців це можливість стати ближче до пацієнтів із заходу України. Для кожного з тих, хто потребує лікування, це шанс значно швидше отримати необхідні процедури.

І це ще не всі хороші новини! Головне те, що в LISOD Буковина консультації, лікування та діагностику проводитимуть наші найдосвідченіші фахівці! Тож будуть збережені всі принципи, підходи та стандарти, яких ми дотримуємось і за якими працюємо вже понад 15 років.

Які фахівці проводитимуть консультації?

У філії будуть надавати консультації і допомогу такі фахівці:

  • клінічний онколог (діагностика й лікування всіх видів раку, скринінгові обстеження, індивідуальний підбір діагностики тощо);
  • онкогінеколог (діагностика й лікування захворювань жіночої статевої сфери — передракових патологій та злоякісних новоутворень);
  • онкогематолог (діагностика й лікування захворювань крові та органів кровотворення — лімфом, мієлом, гострого та хронічного мієлолейкозу, гострого та хронічного лімфолейкозу, мієлопроліферативних захворювань, хронічних анемій, тромбоцитопеній тощо);
  • хірург (онкопластичні втручання на молочній залозі, м’яких тканинах; видалення новоутворень зі збереженням краси тіла; реконструкція молочних залоз після лікування раку молочної залози);
  • хірург (лапароскопічні операції на всіх органах черевної порожнини — як при онкологічних, так і при неонкологічних захворюваннях; мінімально інвазивне хірургічне лікування злоякісних новоутворень, а також доброякісних патологій — ендометріозу, холециститу, пролапсу матки, кіст, гриж, перфоративних виразок, кишкової непрохідності тощо);
  • хірург-уролог (діагностика й лікування захворювань органів сечовивідної системи, виконання всіх видів ендоурологічних втручань) ;
  • ендоскопіст (виконання всіх видів ендоскопічних досліджень, застосування унікальних для України лікувальних методик);
  • хіміотерапевт (проведення курсів медикаментозного лікування із застосуванням новітніх препаратів хіміотерапії, таргетної та імунотерапії);
  • реабілітолог (індивідуальне створення комплексу вправ для відновлення організму пацієнта протягом та після лікування раку; підбір засобів реабілітації тощо).

Наші фахівці мають багаторічний досвід успішного лікування багатьох видів раку. Під час першого візиту лікар оглядає пацієнта, збирає анамнез, вивчає наявну медичну документацію, призначає дообстеження (у разі потреби). Після цього клінічну ситуацію розглядає консиліум.

Консиліум для кожного пацієнта

Щоб лікування було ефективним, фахівці мають врахувати безліч факторів:

  • особливості конкретної хвороби, її поширення;
  • вік та стать пацієнта;
  • загальний стан здоров’я, супутні хвороби;
  • найновіші рекомендації світових онкологічних товариств щодо лікування тих чи інших захворювань тощо.

Призначення лікування консиліумом фахівців LISOD означає, що жоден нюанс хвороби не залишиться поза увагою лікарів. Тож буде обрана тактика лікування з максимально можливою ефективністю.

Консиліум в LISOD проводиться щодня. У ньому беруть участь клінічні онкологи, онкогінекологи, онкогематологи, хіміотерапевти, променеві терапевти, реабілітологи та інші фахівці. За допомогою онлайн-зв’язку до консиліуму залучаються провідні європейські та ізраїльські онкологи.

Діагностика

У LISOD Буковина застосовуються різноманітні методи діагностики онкологічних захворювань — усе, що потрібно для встановлення правильного діагнозу.

  • Лабораторні дослідження (різноманітні аналізи сечі, крові, зокрема, онкомаркери).
  • Патоморфологічна діагностика (гістологічні, імуногістохімічні та інші дослідження).
  • Методи візуалізації (УЗД, КТ, рентген тощо).
  • Ендоскопія (гастроскопія, колоноскопія та інші процедури). Деякі дослідження можуть відігравати значну роль у профілактиці раку: приміром, видалення поліпів під час колоноскопії дозволяє запобігти появі колоректального раку.

Лікування

У LISOD Буковина застосовуються такі методи лікування:

1. Ендоскопічні втручання.

Виконуються без болю та дискомфорту. Перевага ендоскопічних втручань у тому, що вони дозволяють видалити низку пухлин на ранній стадії і таким чином у багатьох випадках зберегти уражений орган.

2. Лапароскопічні операції на органах черевної порожнини.

Хірургічна команда LISOD має унікальний досвід проведення втручань при будь-яких патологіях — онкологічних і неонкологічних. Понад 99% усіх операцій (зокрема, найскладніших) на органах черевної порожнини проводяться за допомогою малоінвазивних методик. Головні переваги для пацієнтів — швидке відновлення, низький рівень післяопераційного болю та ускладнень. 

3. Онкопластична хірургія молочної залози.

Безперечно, коли у пацієнтки діагностовано рак молочної залози, головна мета, яку ставлять перед собою хірурги LISOD, — видалити пухлину і повернути жінці здоров’я. Водночас операція проводиться з максимальним акцентом на естетику: унаслідок втручання зовнішній вигляд грудей не повинен погіршитись, але може навіть поліпшитись. Максимально зменшити сліди операції дозволяє застосування унікальної «невидимої хірургії».

4. Медикаментозне лікування.

Застосовуються тільки якісні оригінальні препарати! У разі потреби призначається ефективна супровідна терапія, аби самопочуття пацієнта не погіршувалось.

Зверніть увагу! LISOD Буковина приймає пацієнтів за обов’язковим попереднім записом. Будь ласка, зверніться до Контакт-центру, щоб погодити дату візиту!

Чекаємо вас за адресами:

  • Київська обл., Обухівський р-н, с. Плюти, вул. А. Малишка, 27.
  • М. Чернівці, вул. Чорноморська, 4А.

Інші новини