LISOD — перший і єдиний в Українї базовий навчальний центр BRESO

Надзвичайна новина!
 
Лікарня LISOD увійшла до переліку базових навчальних центрів BRESO — і тепер вона серед провідних європейських медичних закладів, що визнані як центри підготовки хірургів-мамологів! Навчання на базі LISOD відповідає критеріям і стандартам цієї організації!
«Багаторічна наукова і освітня активність Центру Мамології, наші досягнення й успіхи отримали визнання міжнародного професійного співтовариства, — розповідає керівник центру, онколог, хірург Андрій Жигулін. — Сьогодні ми справді досягли нового рівня, адже LISOD став одним із базових центрів BRESO для навчання молодих хірургів сучасним стандартам лікування раку молочної залози в рамках мультидисциплінарного підходу. Для нас це, безперечно, велика честь!»
 
BRESO — це європейська освітня платформа, створена для підготовки та сертифікації хірургів-мамологів із різних країн. Серед засновників проєкту — ESSO (Європейське товариство хірургічної онкології), EUSOMA (Європейське товариство фахівців з раку молочної залози), ESO (Європейська школа онкології), EUBREAST (Європейська асоціація дослідників раку грудей), CEECBS (Центрально-східноєвропейський консорціум хірургів-мамологів) та інші організації. Мета BRESO — створення оптимальних та доступних програм навчання хірургів, що проводять операції на молочній залозі; уніфікація та вдосконалення стандартів якості надання допомоги пацієнткам з раком молочної залози в Європі, а також контроль якості підготовки хірургів-мамологів. Головна місія платформи — допомогти жінкам із раком молочної залози отримати якісну спеціалізовану допомогу незалежно від того, у якій країні Європи вони мешкають. 
 
Приємно відзначити, що LISOD став першим на пострадянському просторі медичним закладом, включеним у програму BRESO! Це черговий доказ високого професійного рівня наших фахівців! Ми рухаємося в правильному напрямку і не тільки допомагаємо жінкам вилікувати рак молочної залози, але й навчаємо колег робити це ефективно, із найкращим онкологічним і естетичним результатом!

Інші новини