Лікування раку шлунково-кишкового тракту: як це відбувається в Ізраїлі?

27 квітня зустрічатимемо гостей!

У Національному інституті хірургії та трансплантології ім. А.А Шалімова і Лікарні ізраїльської онкології LISOD відбудуться лекції для лікарів на тему: «Мультидисциплінарна терапія раку шлунка». Своїм досвідом у лікуванні онкологічних захворювань шлунково-кишкового тракту з українськими лікарями поділяться гості з Ізраїлю: професор Авраам Кутен і професор Ірит Бен-Аарон.

Професор Авраам Кутен - ізраїльський клінічний онколог, відомий вчений, фахівець у всіх областях онкології. Автор безлічі відкриттів у радіотерапії, розробник нових методик лікування, член європейських, ізраїльських і американських медичних асоціацій. Очолював відділення онкології медичного центру Рамбам в Ізраїлі і університету Брауна в США. У лікарні LISOD лекції професора Кутена вже стали регулярними.

Професор Ірит Бен-Аарон- провідний ізраїльський лікар-онколог, керівник відділенням раку шлунково-кишкового тракту в онкологічному центрі Давидов, спеціалізованому підрозділі багатопрофільного медичного центру «Рабін» (Ізраїль). Очолює групу з вивчення колоректального раку у молодих людей в Європейській організації з досліджень і лікування раку (EORTC). Член Ізраїльської медичної асоціації Ізраїльського товариства клінічної онкології і променевої терапії (ISCORT), Американського товариства клінічної онкології (ASCO), Американської асоціації досліджень раку (AACR), Європейської організації з досліджень і лікування раку (EORTC).

Ірит Бен-Аарон прибуде в Україну вперше, на запрошення лікарні LISOD.

На лекціях в Україні професор Авраам Кутен і професор Ірит Бен-Аарон поділяться своїм досвідом у боротьбі з раком шлунково-кишкового тракту, розкажуть про останні наукові досягнення в цій галузі, дадуть відповідь на питання слухачів. Рак повинен бути переможений і українським лікарям необхідно рухатися в ногу з усім світом, щоб це сталося якомога швидше!

Інші новини