Листопад 2021: консультація професора Міттельмана в LISOD

1-3 листопада пацієнти з захворюваннями крові та органів кровотворення можуть проконсультуватися з одним із найкращих гематологів Ізраїлю! Професор Моше Міттельман проведе особистий прийом у Лікарні ізраїльської онкології LISOD, тож поспішайте записатися!

Професор Міттельман уже близько 40 років займається лікуванням онкогематологічних захворювань. Це один із найбільш впливових та досвідчених ізраїльських фахівців у напрямку гематології. Експрезидент Ізраїльського товариства гематології та трансфузіології. Гематолог Медичного центру ім. Сураскі (Лікарня Іхілов, Тель-Авів, Ізраїль), а також Медичного факультету ім. Саклера в Тель-Авівському університеті. Професор очолює напрямок онкогематології в лікарні LISOD і бере безпосередню участь у лікуванні кожного пацієнта онкогематологічного відділення.

Під час консультації ви довідаєтеся рекомендації щодо дообстеження та оптимальної тактики лікування за міжнародними протоколами у вашому клінічному випадку, отримаєте вичерпні відповіді лікаря на запитання тощо. Скористайтеся можливістю почути думку авторитетного фахівця, що володіє найсучаснішими методами лікування онкогематологічних захворювань!

 

Запишіться на консультацію за телефонами Контакт-центру:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

+38-044-277-8-277.

Інші новини