Лапароскопічна хірургія в Чернівцях

Розпочнемо липень із хороших новин! На заході України відкрився філіал Лікарні ізраїльської онкології. Тож відтепер провідні фахівці LISOD надають допомогу пацієнтам не лише поблизу Києва, в с. Плюти, але ще й у місті Чернівці.

Головна особливість філіалу в тому, що там кожен пацієнт може розпочати або продовжити лікування. Для цього є всі умови. Можна пройти діагностику (включно з ендоскопічними методами), отримати консультацію клінічного онколога, онкогінеколога чи онкогематолога. Повноцінно працює хіміотерапія (лікування також може включати прийом таргетної та/або імунотерапії). А ще — проводяться операції. Як онкопластичні на молочних залозах, так і лапароскопічні на всіх органах черевної порожнини.

Нам приємно повідомити, що в Чернівцях проводить консультації та операції хірург, який власноруч змінює стандарти й підходи лапароскопічної хірургії, роблячи неможливе — реальністю. Це Сергій Байдо — онколог, хірург, кандидат медичних наук, заступник головного лікаря з хірургічної роботи LISOD. Він віртуозно володіє техніками лапароскопічної хірургії й виконує надскладні малоінвазивні втручання при різноманітних захворюваннях органів черевної порожнини — як онкологічних, так і неонкологічних.

Детальніше про операції, які Сергій Байдо проводить лапароскопічно, дивіться на нашому сайті.

Зверніть увагу! При зверненні пацієнта проводиться попередня онлайн-консультація, після чого визначається дата прийому в Чернівцях.

Записатися на прийом можна в Контакт-центрі лікарні:

0-800-500-110 — безкоштовно по Україні;

+38-044-277-8-277.

Інші новини