Курси по мамології в LISOD: унікальна можливість для фахівців

Лікарня ізраїльської онкології LISOD завжди по-особливому ставиться до навчання і підготовки молодого покоління лікарів. І на те є свої причини.

Для того, щоб боротьба із захворюваністю на рак в Україні вийшла на якісно новий рівень, потрібно повсюдне впровадження новітніх технологій і сучасних методів діагностики та лікування. Лікарі, які щойно починають свій професійний шлях, готові вчитися і вдосконалюватися, ставати відмінними фахівцями своєї справи. За ними майбутнє нації і її головна цінність — здоров'я.

Саме тому лікарі LISOD так багато часу приділяють проведенню курсів, майстер-класів, читанню лекцій, які стають традиційними. Вже четвертий рік поспіль зустрічає гостей Школа онкомамології. Цієї весни відбудеться два етапи курсів.

Перший етап вже стартував 20 березня, він триватиме до 23 березня. Це теоретична частина, на якій заняття проводять фахівці LISOD і Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця. Радіологи, хіміотерапевти, хірурги-мамологи, сімейні лікарі, які приїхали з різних регіонів України, знайомляться із сучасними тенденціями в лікуванні раку молочної залози. Лікарі LISOD читають лекції з радіології, хіміотерапії, хірургії.

З 14 до 29 травня відбудеться другий етап курсів, який буде присвячений практичній онкопластичній і реконструктивній хірургії раку молочної залози. Слухачі візьмуть участь у міждисциплінарних консиліумах, а курс лекцій прочитає завідувач Центром сучасної мамології LISOD Андрій Жигулін.

«Наші курси — це завжди живе спілкування. А коли ти ділишся тим, що знаєш і вмієш, то і сам розвиваєшся набагато швидше, і отримуєш можливість подивитися на все зі сторони, багаторазово перевірити ще раз ефективність своєї роботи, — говорить Андрій Жигулін. — Обмін інформацією та взаємне навчання —- один із ключових моментів, що дозволяють тримати і себе, і лікарню на високому рівні. А чим вище наш рівень, тим краще пацієнтам».

 

Інші новини